Alla inlägg under maj 2008

Av Emma - 18 maj 2008 17:47

 Ja, nu är i alla fall några saker strukna från listan. Men det kommer att vara mycket som ska hinnas med nu i veckan som kommer, vet inte hur jag ska klara av det faktiskt. Morgondagens redovisning funderar jag på att förbereda på håltimman, tror inte jag har informationen hemma nämligen. Just nu försöker jag välja mellan att plugga religion eller kolla på OC. Men jag tror nästan att jag får ta att skriva på min svenskauppgift istället, eftersom den ska in på tisdag, religionen är inte förrän på fredag. Usch, usch, usch med saker att göra...


[x] Samhällsredovisning

[x] Ellen fyller år

[x] Bal

[x] Klart artikeln

[ ] Filmfestival i skolan

[ ] Redovisning konsumtionssamhället

[ ] Inlämning svenskauppgift

[ ] Religionsprov

[ ] Prov i individuellt val

[ ] Projektredovisning

Av Emma - 18 maj 2008 16:40

tack... jag kan inte säga någonting själv, för jag tittade åt ett annat håll, eftersom det är allt jag tillåts göra.



Jag kommer inte glömma dig, hur skulle jag kunna glömma dig?! Även om jag faktiskt önskar att jag kunde radera allting just nu, för jag orkar inte med det. Om jag kunde glömma allt skulle jag slippa vara ledsen, jag skulle slippa bry mig. Jag tänker inte ens på det längre, huvudet bara vänds bort när du går förbi. Jag börjar bli helt likgiltig. Tror jag. Men samtidigt inte alls.


Nu är det två veckor kvar. Sedan lär vi knappt ses igen. Jag behöver inte längre vända bort huvudet och du slipper gnället.



OCH JAG HATAR DET.

Av Emma - 17 maj 2008 15:26

Håret är nu fixat, jag har sminkat mig och sitter nu vid matbordet och äter den ultimata maten inför balen - en halv pizza. Många andra struntar nog snarare i det där med maten, men jag är tvärtemot. Gott är det i alla fall. Snart ska klänning, handskar, skoskavsplåster, strumpbyxor och skor åka på och sedan bär det av hem till Ida, ska bli mycket trevligt. Tro det eller ej, men jag ska faktiskt bara ha med tre löppglans, ojojoj!


Nu måste jag äta klart så vi inte blir sena!

Av Emma - 17 maj 2008 12:17

Nu kommer min frisör för att fixa mitt hår. Förutseende som jag är har jag inte riktigt planerat vad jag vill att vi gör med mitt hår... Men det blir nog bra. Hoppas jag... haha!

Av Emma - 17 maj 2008 10:18

Ikväll är våran bal och det är mycket som ska hinnas med. Duscha ska jag göra, äta frukost och få håret fixat. Sminket ska jag göra själv. Sedan bär det av först till Ida sedan till skolan och ännu lite senare till platsen där balen ska vara. Redan klockan fyra ska vi vara hos Ida, det är inte så många timmar kvar, så det är dags för mig att sätta fart nu!

Av Emma - 16 maj 2008 23:30

Jag skrev precis ett ganska långt inlägg om dagen, men sedan hamnade markören utanför textrutan och jag skulle ta bort en bokstav. Det hela ledde till att datorn stegade ett steg bakåt och allting försvann. Orkar faktiskt inte skriva om så gör ett kort sammandrag.


- Att cykla till och från skolan idag gick bra, kändes nice att glida runt på minicyken.

- Grattis Ellen som fyller år idag!
- Jag vann en film - Alpha Dog. Grattis mig

- Har haft en väldigt trevlig kväll tillsammans med goda vänner. Oerhört mycket skratt och onödigt många små gosedjur med i väskan hem.

- Provade hela "bal-outfiten" tidigare idag, och kände mig jättenöjd. Det känns helt sjukt att det är dags för balen redan imorgon


Hur som helst ska jag göra mig i ordning och sova nu, så att jag är pigg imorgon, det blir förmodligen ganska tidig uppgång eftersom hår, smink och allt ska fixas och vi ska vara hos Ida redan runt fyra... Så godnatt!

Av Emma - 15 maj 2008 22:49

Det är konstigt ändå att vissa saker känns så mycket tyngre än andra, fast de egentligen är ungefär samma. Min gamla svenskauppgift har varit jättejobbig att behöva göra, medan den nya (som egentligen är mindre intressant) går jättebra att börja skriva på. Så fort matteprovet var gjort förra veckan kände jag att jag kunde andas igen, trots att det är tio saker kvar att göra. Imorgon kan jag i alla fall bocka av ännu en sak - samhällsredovisningen om minoritetsgrupper som också hängt över mig i månader känns det som.


Ska snart lägga mig i sängen och läsa igenom det jag ska säga imorrn så att jag kan det någorlunda. Sedan blir det sömn och imorgon ska jag och Sofia cykla till skolan! Hur det kommer att gå på minicykeln återstår att se. Dessutom fyller en kompis år så vi får se om det blir någon slags aktivitet, en lugn sådan dock, med tanke på balen på lördag. Usch, är den redan här, den kändes så långt borta för så kort tid sedan. Det känns som om tiden rinner mellan fingrarna på mig och att jag inte gör något vettigt av den... Ångestskapande om något.

Av Emma - 15 maj 2008 21:20

Nu ser jag min artikel som så gott som klar. Har några saker kvar, men det är sådant som jag vill prata med läraren om så jag tar det på hennes lektion imorgon. Shit vad skönt att äntligen kunna stryka den från listan, bara en och en halv månad för sent... Känns jättekasst mot alla andra i klassen, men det är så det är. Imorgon har vi en redovisning som jag hoppas går bra fastän jag inte direkt läst på vad jag ska säga. Jag tror att det går bra, har inte så svåra saker att säga.


Dags att återgå till Desperate Housewives, mitt te och mitt sällskap aka Sofia!

Presentation

Omröstning

Vad vill du helst läsa om i en blogg?
 Ett genomgående tema ex. mode
 Saker från vardagslivet, olika varje dag

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards