Alla inlägg under juni 2008

Av Emma - 26 juni 2008 11:06

Idag blev det sovmorgon, men ingen klippning. Tur var väl det för mamma har inte kommit hem därifrån än och jag ska gå om tjugo minuter ungefär. Jag är inte sugen på att jobba kväll. Vet inte hur detta ska gå. Jaja, det löser sig. Nu måste jag återgå till min nudelfrukost!

Av Emma - 25 juni 2008 23:11

Denna dag blev ungefär som dagen igår. Jobbade 8-16.45, men skulle egentligen slutat 16.15 Eftersom det var en massa krångel så fick jag stanna och reda ut det så gott det gick. Jag var inte på bra humör när jag gick hem kan jag säga. Hur som helst så åkte jag med Louise hem till henne. Vi åkte sedan iväg till IKEA och åt. Köttbullar, korv och mjukglass till Louise och korv till Em. Så det ska vara. Inhandlade också en bambu, som jag tyvärr just insåg att jag glömde hos Louise. Nåväl, vi lär väl ses snart igen.


Idag har jag till och med kollat på fotbollen Tyskland-Turkiet. Nu är jag med, nu är jag engagerad. Synd bara att jag inte blev det medan Sverige fortfarande var med i leken. Jajaja. Nu är det nog dags för mig att sova. Imorgon börjar jag senare på jobbet, men jag ska gå upp för att åka och klippa mig. Inte allt kul med det behövs verkligen...

Av Emma - 24 juni 2008 22:19

Malin och Louise har nu anlänt till hemlandet! Dock från olika platser. På min sista (oerhört välbehövda) rast på jobbet gick jag direkt och ringde Malin! Efter jobbet åkte jag direkt hem till Louise, så jag kom hem först nu. Louise, Louise, Louise. Hemma i tre veckor och sedan försvinner hon igen på obestämd tid. Det är alltid lika trist! Men nu är hon hemma! Det innebar alltså - yes you're right. Emma + Louise = kolla film, dricka cola, käka chips. Det kan jämställas med fotosyntesen. Fast den minns jag inte så här på kvällskvisten. Bara att två saker blir tre saker eller om det är tvärtom. Förresten är jag inte så dum som det låter när jag skriver detta i det sömniga tillstånd jag nu är.


Inget OC idag i alla fall, nu blir det nog dusch och sedan sömn direkt. Annars kommer jag aldrig upp halv sex imorgon. På torsdag är det sovmorgon, vilket är sanslöst skönt, men jag fasar för att ha kvällen utan samma möjlighet till hjälp. Hur ska detta gå?

Av Emma - 23 juni 2008 21:30

Ni kan nog detta lika väl som jag nu... Ett avsnitt OC och sedan får det bli läggdags. Innan det blir OC blir det att göra mig i ordning klart, pyamas osv. Måste försöka komma i säng i tid ikväll. Oerhörda mängder trötthet sköljer över mig dagarna i ända annars! Så nu springer jag till sängs, gonatt på er!

Av Emma - 23 juni 2008 21:02

Ikväll, eller bör jag kanske säga inatt kommer efterlängtade vänner hem! Malin och hennes crew och Louise! De har inte varit borta så länge men det är ändå sjukt hur snabbt man börjar sakna någon så mycket! Malin åkte den 12e och har alltså bara varit borta i tolv dagar. Men satan vad tomt det har vart! Louise är ju nästan aldrig hemma, så där är jag ju mer van. Men det betyder då inte att jag saknar henne mindre! Synd bara att jag ska jobba imorrn, men jag slutar ganska tidigt i alla fall!

Av Emma - 23 juni 2008 18:00

Innan jag somnar på kvällarna ligger jag och lyssnar på Ne-yo. Det låter sådär härligt trallvänligt. Utan att direkt störa. Men i allt detta man ibland kan kalla "smörigt" finns loooove hit o "picture you and me". Överallt. Därför ligger jag varje kväll med ett pirr som tidvis utveckas till nästan magknip av allt detta "this can only be as good as we both make it".

Av Emma - 22 juni 2008 22:22

Nu öppnade sig den orangebruna himelen också och släpper ut allt regn den hållt på den senaste månaden. Helt sjukt vad fort det gick. Jag kommer i alla fall få sova med stängt fönster inatt! Muller, blixt och dripp dropp!


OC and out!

Av Emma - 22 juni 2008 22:13

Jotack vi svenskar gillar att prata om vädret och jag tänker då inte sluta nu! Här utanför mitt fönster blev himlen plötsligt mörkare än vad den var innan. Sedan börjad det blixtra och åska. Kul värre. Jag drog genast ut laddsladden till min dator för säkerhets skull. Det är ju det som är bra med en bärbar, den fortsätter en stund till ändå! Jag tar nog och kollar ett avsnitt OC, dricker en kopp te och går sedan och lägger mig. Men planer kan ändras så jag får se. Ska ju hur som helst upp alldeles för tidigt imorrn igen, halv 6. Tråkigt och jobbigt. Men det är pengar. Får se det på det viset. Pengar som till hösten kan bli en resa! Godnatt på er!

Presentation

Omröstning

Vad vill du helst läsa om i en blogg?
 Ett genomgående tema ex. mode
 Saker från vardagslivet, olika varje dag

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10
11
12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< Juni 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards