Alla inlägg under mars 2008

Av Emma - 16 mars 2008 16:47

Om det inte är vad du vill - varför gör du det då?

Om du mår dåligt av det själv - varför gör du det då?


Man undrar ju. Riktigt jävla mycket.


Jag är knappt ens ledsen längre. Det har gått över in irritation och ilska. Fast när jag tänker på det länge nog så blir jag riktigt ledsen. Jag har i princip förlorat en av mina bästa vänner... Det är inget kul med det någonstans på vägen. Fy fan vad det är värdelöst. En annan fråga är hur fan detta kommer att se ut längre fram. Ja, vad hade du tänkt dig egentligen?

Av Emma - 16 mars 2008 14:56

Hon var med igår och sjöng The Arks The worrying kind. Vi som satt i TV soffan hemma hos Ellen var alla rörande överens om att denna versionen var bättre. Taskigt Ola, men Maia vann! Hon har en sådär mysig röst, behaglig att lyssna på kan man säga om man vill låta lite äldre än vad man är. I like.


Maia Hirasawa's myspace



Av Emma - 16 mars 2008 14:10

Som jag skrev igår är inte melodifestivalen mitt största intresse men jag kollade ändå med några vänner. Jag fick i alla fall det stora nöjet att roa mig med Ellens systemkamera. Jag vill verkligen ha en och förhoppningsvis kan jag köpa en så småningom. Efter sommarn om inte annat. Fast det skulle ju såklart vara fint att ha en under sommaren. Får se hur det blir med det beslutet. Förövrigt fick Nordman två röster av mig igår. På det billiga numret och mest för att det var kul. Nu kan jag gå runt och säga att "hey, jag röstade på nordman!". Och det är precis vad jag ska göra. Han slog Christer Sjögrens låt också, förövrigt så vet jag inte om jag ska skratta eller gråta när jag hör den. Nordman slutade ju sexa till sist och det efter att ha slagit ut Carola. Inte illa!

Av Emma - 15 mars 2008 19:17

Ikväll ska jag tillsammans med några vänner kolla på finalen av melodifestivalen. Jag har inte sett något alls än så länge förutom Björn Gustafssons små inhopp. Jag hejar på min barndomsidol Nordman eftersom han slog ut Carola! Tycker att hon inte riktigt har kvar den glans hon en gång i tiden hade. Men vad vet jag, har aldrig gillat henne faktiskt.


Det är lite hets i lägret nu, Malin kommer förbi om någon minut och vi ska åka och köpa godis och chips så kalaskulan kan byggas på litegrann! Blir förmodligen att vi hyr en film att se på efteråt också. Det har blivit en del film senaste veckan. Little Miss Sunshine med my boys förra helgen och Brokeback två gånger! Mycket om man tänker på allt annat som ska göras dessutom, med plugg och det som har hänt.


Måste springa! Heja Nordman!

Av Emma - 15 mars 2008 18:18

Då och då vill ilskan komma ut ur mig. Det är verkligen inte okej som det är nu. Jag blir så arg varje gång jag ser dig och jag får inte ens lov att tala om det. Jag vet inte om jag kan hålla med om det som sägs. Jag känner lite som så att kan du inte stå för din ursäkt så säg inte förlåt.

Av Emma - 15 mars 2008 16:55

Idag åkte jag med vän till Kungsmässan för att kika. Eller jag själv var väl mest sällskapsdam kan man säga. Hittade ett par jättesöta skor på bianco för 100 kronor men klarade av att motstå dem. Ekonomin är ju sådär kan man säga. Hittade också en massa söta (och billiga!) saker på Gina Tricot, synd att jag hade glömt mitt presentkort hemma bara. Det blir till att åka in någon annan dag och kika igen.


Det jag fick med mig hem var lilla cosmopolitan. Tänkte köpa den igår, men då fanns bara stora formatet. Lilla cosmo är tio kronor billigare och storleken är mer nice. All good. Nu har jag något som kan stjäla min uppmärksamhet från det jag egentligen borde göra - matte!

Av Emma - 14 mars 2008 14:45

Sitter på sista lektionen för dagen. Det är skönt. Jag och Sophie har tagit på oss uppgiften att skriva om bloggar i skoltidningen. Rätt nice för det innebär att det vi gör idag är att läsa bloggar och googla bloggar. Vi koncentrerar oss mest på, (hör och häpna) Schulman-bloggen! Har också hittat några andra intressanta bloggar som handlar om vad jag skulle vilja kalla för my sweet sexteen, ungefär... Har i alla fall blivit en del jobbat som det ser ut nu. Ska dra iväg ett mail till min kusin om intervju som nog får bli till skoltidningen istället för tidningen där den först var tänkt, om det blir av överhuvudtaget vill säga. Tiden finns inte i överflöd tyvärr.a
 

Av Emma - 13 mars 2008 18:01

Så ser det ut just nu. Bra och dåligt. Vacklar som en allför överförfriskad människa på en båt i storm. Jag vet att ni gillar liknelsen. Idag har vart en rätt bra dag, kunde acceptera bussen idag med tanke på igår. Tack förövrigt. Lite mer up än down.


Det var jättetrevligt igår när vi kollade på kompisens band också. Jättejättejätte bra! Fick köpt deras demo också. Tycker att ni borde lyssna in dom, gör det här! Ni kommer gilla vad ni hör!

Presentation

Omröstning

Vad vill du helst läsa om i en blogg?
 Ett genomgående tema ex. mode
 Saker från vardagslivet, olika varje dag

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4
5
6
7
8
9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20
21
22
23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Mars 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards