Alla inlägg under februari 2007

Av Emma - 12 februari 2007 17:39

Imorgon är en av de viktigaste dagarna på länge. Den som inte redan insett vad jag talar om är inte värd att läsa detta inlägg. (Tolka inte detta som att jag är otrevlig, jag är bara fanatisk.) Klockan 21.00 imorgon händer det! Om bara tjugoåtta timmar är det dags! DET ÄR SÄSONGSSTART AV DESPERATE HOUSEWIVES! Jag kommer få svar på alla mina frågor. Det viktigaste är så klart utan tvekan Hur mår MIKE? Jag hoppas att jag kommer få ro imorgon! Rapport kommer imorgon!

Av Emma - 11 februari 2007 13:33

Idag var det sol och nästan vårigt ute. Plusgraderna var många för att våra februari månad. Sol betyder för mig kjol och så fick det också bli idag. Jag ska också uppfylla en dröm jag har och det är att göra en "dagens outfit"!

Upptill: En blå väst över en blå stickad tröja från BikBok.
Nedtill: Svarta tights från Gina Tricot (99:-) Kjol från H&M (98:-) Mönstrade benvärmare från Lindex (79:-) Skor från Åhlens City (499:-).
Accessoarer: Väska från Stockh lm, MQ (400:- på rea) Sjal från MQ (149:-) Solglasögon H&M förra året, skinnhandskar som jag fått av mamma.

Av Emma - 9 februari 2007 23:38

Mina läppar är illröda.Understrykas ska att detta inte är positivt.Tro nu inte att jag är såpass modern att jag tagit till mig råden om röda läppar. Nej så väl är det tyvärr inte. Istället är det så att läpparna svider och klistrar, river och jävlas. Läpparna är torra. De har inte fått sin beskärda del av carmex på sistone. Inte heller sin del av rosebud eller labello. Ska jag vara helt ärlig har inte ens maybelline watershine varit i närheten av dem. Detta är inget annat än katastrof. Jag vet helt enkelt inte vad jag ska ta mig till.

Av Emma - 9 februari 2007 16:27

Jag ägen en digitalkamera. När jag med denna kamera tagit bilder vill jag dessa lägga över på min dator. Detta vill jag göra eftersom jag vill kunna ta fler bilder senare. Varför vägrar då dator och kamera att samarbeta så att denna process fungerar som den ska?! Jo, för att datorn är "full"! Det hade jag kunnat acceptera om. Problemet är bara att det är 109gb utrymme kvar på datorn. Då frågar jag mig själv; vad är problemet?Så ikväll hos Louise blir det kanske inte så mycket bilder trots allt. Jag kan ju inte radera de gamla ens!

Av Emma - 7 februari 2007 21:10

Denna har jag hittat i Louises blogg men jag känner att det är en nödvändighet även i min. Han har verkligen förgyllt min kväll här. Han är den enda som fått mig att skratta. Han är min nya idol!Men så har det inte alltid varit! Jag ska berätta för er att när jag för första gången såg Alex Schulmans nuna på punktse blev jag irriterad på hans leende. Men när jag sedan läste hans krönikor utvecklades ett slags hatkärlek till honom. En hatkärlek som nu har lämnat hatet bakom sig. Mannen är ju hemskt rolig! Vad skulle vi tagit oss till utan honom?

Av Emma - 7 februari 2007 18:34

Vad är det för inkompetenta fiskar som jobbat här och gjort fel på allt som går att göra fel på. Typ. Det är ju en ruskig tur att jag och Louise har funnit varandra. Vem skulle jag annars snackat skit med här. Den största frågan av alla är kanske egentligen; Hade jag ens levt om jag fortsatt så här ensam?

Av Emma - 7 februari 2007 18:07

Idag krävdes det uppgång så tidigt som klockan 07.30, detta för att hinna i tid till skolan. Väl i skolan var det så stressigt att agera tidningsredaktion att jag minsann inte ens hann äta något. En macka och två äpplen var det ända jag åt framtills klockan fem då jag köpte mig en cheeseburgare. Jag är så sur! Ingen mat, ingen tid att ta det lugnt på och nu jobb dessutom. Utan lön. Suck. Allt jag kan glädjas åt just nu är Louise och hennes kakor!

Av Emma - 6 februari 2007 21:21

OH MY GOD! (detta är exemplet) Jag kan inte fly från alla de små fjortisar som invaderat och tagit över världen. De skriker och bråkar och blonderar håret tills det ramlar av. Cancer får de när de just fyllt 12 också eftersom de då redan rökt i fyra år. Trots detta måste jag erkänna att jag ibland kan göra fjortisliknande uttalanden eller agera fjortislikt. Som i exemplet ovan. Men jag unnar mig själv detta då jag, och andra, kan skratta åt det och sedan återgå till våra normala personligheter.I mitt hood finns det två raser i fjortissläktet. Glamourfjortisen och skabbfjortisen. För de renrasiga fjortisarna är det allt eller inget som gäller. Glamourfjortisen ser ut som om hon spenderat halva sin vakna tid i solariet everyday i två månader. Den återstående tiden har gått åt till ditt och datt. Saker som turer till N.Y Collecton och Moonson eller kanske en tur till frisören för att bleka utväxten gul igen. Glamourfjortisarna har ofta skor med alldeles för hög klack för att deras unga ben ska klara av det. De brukar också ha dyra märkeskläder, inga undantag. Pappa betalar för hela slanten.Skabbfjortisen däremot har alltid mysbyxor. Färgen som står överst på önskelistan är självklart grå. Till dessa mysbyxor är det antingen slitna joggingskor eller stävlar som gäller. Ja, ni läste rätt. Till mysboxorna ska man ha högklackade stövlar! Denna del av släktet ser ibland ut som om de tyckte att det verkade onödigt att ducha under den gågna veckan. Dessa fjortisar har mycket sällan smink.Gemensama drag fjortisarna emellan är bland annat piercingarna. För de lite yngre är det näsan som gäller. Vill man ha två år det bara att anlita en kompis och pierca varandra. Varför inte i kinden? Det kan säkert bli poppis så småningom! Självklart kan vissa glamouregenskaper återfinnas hos skabbfjortisen och vice versa.Jag ska slutligen tillägga att människor självklart får vara som de vill och att jag inte ska lägga mig i. Men när jag dag efter dag får bitch-blickar drypandes av hat blir jag faktiskt trött. Jag orkar helt enkelt inte längre. Att man dessutom ser att fjortisismen sprider sig ner i småklasserna gör mig ledsen. Senast förra veckan såg jag ett gäng småtjejer som slogs om en ciggarett. Varför stoppar ingen dem?Allra sist ska jag bara skriva att jag är jättetrött och ska upp tidigt imorgon! AMAGAAAAD! Nu ska jag återgå till mitt seriösa liv igen och prata som en verbalt begåvad person igen.

Presentation

Omröstning

Vad vill du helst läsa om i en blogg?
 Ett genomgående tema ex. mode
 Saker från vardagslivet, olika varje dag

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12 13
14
15 16 17 18
19
20
21 22 23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards