Alla inlägg under november 2008

Av Emma - 9 november 2008 21:46

Imorgon ska jag egentligen jobba sent, vilket skulle vara rätt skönt efter för lite sömn i helgen. Nu fick jag frågan om jag kunde tänka mig att vara tidig istället. Fördelar och nackdelar. Fint är det att få sovmorgon, fint är det att få gå hem tidigt. Min plan om att sova länge, ta det lugnt, duscha på morgonen, kolla gossip girl, göra ansiktsmask kanske kommer krossas... Får se, har inte bestämt mig om jag vill byta eller om jag bara är lite för snäll. Eh, det är vilket som för mig. Bara jag slipper fixa själva bytet själv är jag mer eller mindre glad. Bortsett från att jag måste springa och duscha nu och lägga mig snart för att fungera överhuvudtaget imorgon. Aaah...


Avslutar med ett fint quote från en riktigt nice film, Skenbart.

- Han har blivit lite rädd för höjder sedan han hamnade i rullstol

Av Emma - 8 november 2008 00:27

Om inte alls för många timmar är det dags för mig att stiga upp för att gå och jobba. Det är min tur att jobba helg nu, tillsammans med ett par andra givetvis. Klockan får ringa någon gång mellan halv sju och sju, har inte rikigt bestämt mig. Måste upp och duscha eftersom jag inte tänkt på att göra det idag. Mindre kul, men annars rätt lugnt. Jag önskar att jag hade sovit för länge sedan så att jag hade varit jättepigg imorrn, men jag tror inte att det hade varit möjligt. Ska försöka somna så fort som möjligt nu, men det känns som om det kommer bli så där med det... Jaja, får se hur det går!

Av Emma - 7 november 2008 15:08

Nyss hemkommen från en tur till stan. En fika (på espresso house givetvis) och några turer in och ut ur skoaffärer med Gustav som jag inte träffat på väldigt länge nu. Bortsett från att man sprungit in i varann någon kortis någon gång. Det var kul och det gjorde inte ens något att det regnade ute och att jag frös lite grann om fötterna. Saknar de gamla klassisarna, trist att man inte hinner ses så mycket nu längre. Men man blir desto gladare när det väl sker!



Dagens favoritlåt




Av Emma - 7 november 2008 10:45

Igår. 18.00 Musik non stop. Sami Sirviö, Markus Mustonen, Martin Sköld, Joakim Berg. A trip to heaven and back. Fyra kramar, en del bilder med min systemkamera, bra bilder alltså. Det gick så fort, men de sekunder man stod där var ju underbara. Jag blir lika nervös och överväldigad varje gång. Benen skakar och rösten darrar. Både innan och efteråt fick jag tårar i ögonen. Oj vad jag älskar!




^ Titta här då, titta här!!! Inte alla som har en sån bild! ^


Av Emma - 5 november 2008 22:08

Ikväll ska vi ha en sleepover i Malins nya lya. Hehe. Denna bild symboliserar allt vi står för. Ikväll händer det. Ikväll är kvällen med stort K. Tonight is the night. Vi sover på luftmadrasser i sovsäckar utan lampor. Nej, det var en lögn, det finns en lampa i fönstret. Underhållningen står jag för. Jag är en riktig prisse. Festprisse. Det blir gossip girl och photoshoot. En riktigt höjdarkväll med andra ord. Återkommer imorgon med detaljer...



Av Emma - 4 november 2008 22:52

Du hatar fantasier, du är bunden av logik. Tyst, var tyst hör du det är nästan som musik. Så vackert sluta andas, glömmer vart jag är. Jag bara blundar, lyssnar, njuter av min värld.


Jag hade tänkt att skriva en historia och länka till Elever, men det ville inte mitt internet vara med om, så det stängde ner sig. Sparar det till en annan dag och ger er en text från Om gyllene år istället. Låten fanns dock inte att lägga upp här. Får helt enkelt be er köpa Kents samlade verk istället. Det är värt det.



Av Emma - 4 november 2008 18:18

Jag har bara lyssnat på Kent på min iPod idag. En del låtar är så bra att det gör ont i mig när jag hör dom. Eller, givetvis är alla låtarna bra, men en del känns verkligen i hjärtat. Ojojoj, ge mig mer. Om två dagar kommer jag stå där framför dem igen. Jag kommer bli så där barnsligt glad igen och det är så underbart! Oh jag längtar!


Snart är det dags för mig att gå till dansen. Att röra på mig lite är något jag behöver. Jag har precis ätit lite, eller lite kanske inte räcker. Jag kommer förmodligen svimma för att jag är så mätt i magen där i danssalen. Hur ska detta gå?

Av Emma - 3 november 2008 21:24

Imorgon börjar jag tidigaste tidigt. Det var ett tag sedan jag gjorde det nu. Det innebär att jag måste gå upp alldeles för tidigt. Stor skillnad faktiskt på att gå upp tjugo över sex och sex. Inte så värst kul. Men jag får ju åtminstone gå hem tidigt imorrn så jag inte behöver stressa till dansen som jag gjort de senaste gångerna. Den tidiga uppstigningen kräver också att jag går och lägger mig någorlunda tidigt. Nu ungefär. Får bli att stoppa huvudet i duschen och sedan krypa ner. Kanske en kopp te och ett avsnitt Gossip Girl!

Presentation

Omröstning

Vad vill du helst läsa om i en blogg?
 Ett genomgående tema ex. mode
 Saker från vardagslivet, olika varje dag

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5
6
7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24
25
26
27 28
29
30
<<< November 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards