Alla inlägg under november 2008

Av Emma - 14 november 2008 21:33

Har placerat mig i soffan med utsträckta ben så att ingen annan får plats. Datorn i knät och TVn igång. Kollar just nu på Singing Bee och förfäras över hur dåliga dansarna är. Jag skäms. Men det är ett godkänt tidsfördriv just nu. Insåg nyss att det faktiskt var ganska länge sedan jag bara var hemma och tog det riktigt lugnt för mig själv. Kanske en ganska händelselös och tråkig fredag i vanliga fall, men just nu känner jag att jag inte vill något hellre. Min fader påminde mig nyss om att jag har jobbat sju dagar i rad också, vilket jag faktiskt inte tänkt på förrän han sa det...


I nästa paus blir det att gå och klä om till mjukiskläder, tvätta bort smink och sedan gosa ner mig i soffan med en skål glass. Inte alls fel!

Av Emma - 14 november 2008 19:24

Ensam hemma sitter jag i soffan medan far och bror är och handlar bland annat glass på min begäran. Kent spelas på hööög volym och jag sjunger. Det skär sig alltså på två sätt, dels min så kallade sångröst och dels för att datorn inte alls klarar av den ljudvolym jag kräver av den. Ska ta och kika ikapp på Ugly Betty strax också! Har ganska stor lust att bara sitta hemma ikväll och äta och dricka onyttiga saker!


(var tungen att ta denna videon till låten, fanns ingen annan...)

Av Emma - 13 november 2008 09:41

Klockan ringer nio, snoozar ett par gånger. Upp och in i duschen, softa vid datorn, lyssnar lite på Kent. Gör mig i ordning, äta frukost i lugn och ro. Fixa lunch till jobbet. Ja, en rätt lagom morgon. Ska strax ge mig av in till stan en snabbis innan jobbet, får se hur länge jag hinner vara där. Jag är ju inte snabbast i världen precis. Å andra sidan är där inte så mycket jag ska hinna med, så det blir nog bra!

Av Emma - 12 november 2008 22:18

Dansen gick över förväntan inte bara igår utan också idag. Frågan är bara hur länge jag kommer minnas stegen... Nu har jag i alla fall fått artister och titlar på de låtar vi dansat till. In på youtube med mig och så får jag ställa mig i vardagsrummet imorgon innan jobbet och öva. Eller något...


Det var riktigt gott att komma hem och göra lite kvällsmat. En kopp grönt te, en skål yoggi yangster och två knäckebröd med ost. Riktig barnyoughurt det där men oerhört god! Snart ska jag gå över till min myskväll med Gossip Girl, glass och en kopp te till. Först blir det att hoppa i pyamasen och tvätta bort sminket. Redo för sömn alltså. Oh så underbart!

Av Emma - 12 november 2008 18:17

Ikväll laddar jag för en myskväll! Ett avsnitt Gossip Girl, glass med choklad och en kopp te eller två. Ska faktiskt bli riktigt skönt att vara sen imorgon. Eller i alla fall att börja sent. Att sedan vara kvar hela kvällen lär nog bli mindre kul, men inte ska jag klaga. Absolut inte faktiskt!


Ikväll är det dags för dans. Dans, dans, dans. Bara tre gånger kvar efter denna. Hur ska detta gå?! Kommer nog inte att vara redo för uppvisning... Kanske i den ena stilen men icke i den andra. Jaja, det går väl som det går! Kan ju inte bli så mycket sämre än lockingen förra året... Men själva kursen har i alla fall varit jättekul och det är väl det som är det viktiga. Hurtigt.

Av Emma - 11 november 2008 22:08

Sitter i soffan och tittar på tv. Nyss tog Desperate Housewives slut och nu är det Christine. Den roligaste serien ever måste jag säga! Helt galet underbar och skrattframkallande serie. Kanske något att önska sig i julklapp, hade inte varit helt fel att kunna plocka fram då och då.


Dansen gick bra idag, koreografin är färdig vad jag förstod det, eller näst intill om inte annat. Låten är vald och likaså kläderna. Bara kvar att köpa det vi skall ha på uppvisningen och träna dansen i skallen. Ska lägga in låten på min ipod och lyssna och träna mentalt. I think I need it...

Av Emma - 11 november 2008 21:42




Där uppe bor det en fågel! 


Visste inte om jag skulle leta efter en av de tre eller allihop. Detta var den bild som passade bäst på temat! En av tre, det är väl bra det med! :)


Av Emma - 10 november 2008 21:03

Det blev att jobba tidigt idag, vilket jag var rätt nöjd med vid lunch. Jobbigt att gå upp och jag hade gärna sovit längre, men det var det värt. Ska göra mitt bästa för att sova ikapp lite nu ikväll istället. Blir att tvätta bort sminket, hämta en kopp te och krypa ner i sängen på en gång nu. 21.05 Oh jag har sett fram emot detta hela dagen, speciellt när jag somnade på vägen hem från jobbet... Dags att gå nu, innan jag blir alltför uppehållen av annat!

Presentation

Omröstning

Vad vill du helst läsa om i en blogg?
 Ett genomgående tema ex. mode
 Saker från vardagslivet, olika varje dag

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5
6
7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24
25
26
27 28
29
30
<<< November 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards