Alla inlägg under november 2006

Av Emma - 26 november 2006 21:33

Har spenderat första halvan av helgen tillsammans med käre Pojkvän. Vi kollade på Skenbart i fredags, underbart rolig film. Trots detta somnade jag efter halva. Jag är helt utmattad när det väl kommer till helgen. Trist, TRIST. Igår kollade vi på Grudge 2 och åt chips! Idag har jag, tillsammans med mamma och lillebror, vart och handlat kläder. (se tidigare inlägg)Höll på att missa parlamentet förut, och det är ju helt otroligt ledsamt. Så kan man ju inte göra. Men det blev hets i lägret och jag satt framför TVn efter endast fem missade minuter.Suss sött go vänner!

Av Emma - 26 november 2006 16:21

Mamma hade ett erbjudande på JC idag, 20 % rabatt på hela inköpet. Så det blev lite julshopping. I mina paket kommer jag bland annat hitta dessa underbara jeans. Tyvärr är bilden lite mörk så det är svårt att se hur de ser ut.. Det var egentligen inte meningen att vi skulle köpa jeans idag, men så hittade jag dessa och det var omöjligt att lägga tillbaka dem igen. Ni vet hur det är! Jag har också hört från en källa att Desperate Housewives andra säsongen kommer finnas under granen. Något jag också ser mycket fram emot. De övriga sakerna vi fick med oss hem från affären var ett svart linne med vita prickar, en randig tröja, en ganska lång stickad v-ringad tröja, en hatt och tre par kalsonger. Ja den du. Mina cheap monday jeans är så extremt låga i midjan att jag måste ha just kalsonger under. Hatten kan jag inte vänta med tills tomten kommer så den fjäskade jag till mig redan nu :D Eller fjäskade till mig kanske inte är rätt formulering eftersom jag kommer få betala själv. Men jag älskar hattar så jag är lika glad ändå. Kommer aldrig sluta länga efter mina jeans, det är ju en evighet kvar till jul!

Av Emma - 25 november 2006 20:24

haha, komiskt är vad det är. Sitter här, lördag kväll, osminkad med blött hår och snackar med folk på msn. Känner att mitt liv just nu kunde vart mer aktivt. Med andra ord. JAG HAR TRÅKIGT! Jag kommer inte ens på något kul att skriva om, så jag tar o torkar håret o sminkar mig istället. Intresseklubben är framme...

Av Emma - 24 november 2006 17:05



Idag kan vi kalla temat Sommar/"Blommor"

Av Emma - 23 november 2006 18:58

Idag har jag varit hos frisören och klippt mig, som jag skrev om i förrgår. Har också gjort nya bleka slingor (men de är så många att det nästan ser ut som om hela håret är blekt). Jag har fått tillbaka min saknade lugg och mitt saknade blonda hår. :D Nu är jag nöjd igen!Jag såg när jag la in före-bilden på datan att mitt öga set skevt ut. Såg också att jag har fått tågelvingar över huvudet på efter-bilden. Så det kan gå! Haha :D

Av Emma - 22 november 2006 19:08

Vi kan kalla dagens tema sommar/himmel.
Beskrivningar av bilderna.
1, Våran flaggstång
2, Min hand mot solen, tagen för x antal år sedan
3, Mitt träd
4, Solnedgång på Öland. Ville fånga ögonblicket! Älskar denna bilden!
5, Tagen en kväll på Öland
6, Kvarn på Öland


Av Emma - 22 november 2006 18:27

Jag skulle gärna ha en temainriktad blogg. Jag vet bara inte vad den skulle handla om. Mode är ju väldigt vanligt, men jag är inte säker på att jag är rätt person att blogga om just mode. Förhoppningsvis är jag inte helt lost in space, men jag är nog inget vidare som inspiration heller. Dessutom har jag aldrig råd att köpa nya kläder och det kan ju inte vara så kul att bara skriva om samma gamla vanliga plagg. Ännu mindre roligt att sen läsa om dem.Visst man kan blogga om vad som helst, men jag känner mig lämnad helt utan inspiration. Det hade varit jättekul att ha en fotoblogg. Om jag kunde fotografera vill säga.En världsblogg är jag allt för okunnig för att hålla i. Jag har jättesvårt att engagera mig och hänga med. Försöker bättra mig lite genom att läsa både City och punktse på mornarna. Känner mig lite mer insatt nu i alla fall.Jaja, vi får nu se hur det blir med detta. Känner i alla fall att jag har lust att lägga upp lite bilder jag tagit. Sedan får Ni tycka vad Ni vill om dem, för jag tycker i alla fall att de är helt okej!

Av Emma - 21 november 2006 20:17

Nu äntligen är min frisör tillbaka på jobbet efter sjukskrivningen! Idag tog jag ändan ur stubben, ringde och beställde tid för blekning av hår samt en traditionell klippning. Torsdag klockan 15.30 sker det! Det är dagen så jag slipper mitt, enligt mig, hemskt råttfärgade äckliga hår :] Förhoppningsvis kommer det också bli något mer volumiöst än dagens extremt platta hårfall. Jag har så höga förhoppningar att jag får hoppas att jag inte blir besviken. Men det tror jag att jag förhoppningsvis ska slippa. Hon är bra min Marie! Förmodligen kommer jag bli helt salig bara jag ser den nya blondiefärgen (inte fjortisblond) och det kommer antagligen att ligga bilder här så att alla kan beskåda ;) Jag längtar tills på torsdag!

Presentation

Omröstning

Vad vill du helst läsa om i en blogg?
 Ett genomgående tema ex. mode
 Saker från vardagslivet, olika varje dag

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7 8 9 10 11 12
13 14 15 16
17
18
19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< November 2006 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards