Alla inlägg under januari 2009

Av Emma - 9 januari 2009 09:44

Idag är min tidigaste fredag på en månad. Jag slutar halv åtta. Fick just ett samtal om jag kunde jobba sent istället för att det var ont om folk. Känner mig inte jättetaggad, men får se hur jag gör beroendes på vad Malin säger. Ska nog träffa henne ikväll nämligen. Det där med utgång känner jag mig inte så sugen på just nu faktiskt, då är dyr glass mer lockande faktiskt. Och om jag ska äta dyr glass och kolla på film så gör det ju inte så mycket om jag jobbar sent. Kan de dessutom lösa så att jag får en av mina andra fredagar tidig så är det väl okej att jobba ikväll. Jaja, jag sa att jag skulle fundera så får jag se när jag kommer till jobbet.


xoxo

Av Emma - 8 januari 2009 22:33

Idag var ingen bra dag på jobbet, känns som att allt gick dåligt. Alltså själva arbetsuppgifterna, allt tog lång tid och det var jobbiga ärenden. Däremellan, rasterna, bjöd på många skratt som vanligt. Egentligen skulle jag jobbat kväll ensam men som tur var jobbade min teammate över med mig och gjorde det hela lite trevligare.


Imorrn är det fredag och helg igen, ska bli skönt. En del av mig vill  utnyttja det faktum att detta är den enda tidiga fredagen jag har på en månad framöver och gå ut och en annan del vill köpa dyr glass och kolla på tv. Får se vilket det blir beroendes på vad min umgängeskrets är sugna på.


Ikväll ska jag faktiskt försöka lägga mig i bättre tid än den senaste tiden. Är alldeles galet trött hela tiden och det funkar inte längre.


xoxo

Av Emma - 8 januari 2009 00:21

Filmen var bra. Bra bra. Jag gillade den mycket. Kanske inte lika mycket som Anna, men mycket. Kom på mig själv på hemvägen från bilen och in till huset med att kolla runt mig efter vampyrer... Men det hade nog trots allt varit okej om Edward Cullen hade lurat i buskarna och velat beskydda en från allt ont. Jajaja, imorgon ska jag försöka hinna via stan innan jobbet. Vill köpa boken bakom filmen, har nu fått höra att den ska vara riktigt bra. Får väl se hur det blir med det, kanske vill jag bara sova när jag vaknar imorgon. Förmodligen vill jag bara sova när jag vaknar imorgon.

Av Emma - 7 januari 2009 20:26

Ikväll blir det bio med två vänner! Vi ska se Twilight som jag har fått höra ska vara bra, så jag hoppas att jag inte blir besviken. Fast när till man väl bli det i och för sig. Har varit och köpt lite godis även om jag inte ska äta sånt nu, får väl se om det stannar i väskan eller hamnar i munnen ändå till sist. Undrar om jag kommer bli jättehungrig så min mage låter mer än filmen där inne i salongen. Hoppas att den håller sig tyst, men den brukar ju annars få för sig att vilka deltaga i diskussioner...

Av Emma - 7 januari 2009 07:04

Idag är första gången jag jobbar tidigt sedan någon gång innan jul. Minns inte ens när jag senast var uppe så här tidigt. Är nu på väg till jobbet och sitter (än en gång) och lyssnar på ljudbok. Nu är det Filip och Fredrik's bok. Har inte kommit så långt men den framkallar ett par skratt här och där! Ikväll blir det kanske att gå på bio. Får se om vi hittar någon film vi vill se och sedan se om det verkar finnas några biljetter till den film vi väljer. Future will tell! xoxo

Av Emma - 6 januari 2009 22:49

Här blir ju inte så mycket vinter nu för tin. Tråkigt nog. Men ett par dagar har det varit kallt här i alla fall, för att sedan återgå till regn idag. Snö kan man väl inte direkt påpeka att det kommit någon även om det fallit en flinga eller två från himlen. För ett par dagar sedan, precis i slutet av december så frös det i alla fall så att träden blev så där fina. Och det är väl den mesta vintern vi fårr än så länge!



Av Emma - 6 januari 2009 17:20

Fick skjuts av far in till stan! Fick för mig att testa om det gick att gå in på bloggen från mobilen och det verkar fungera än så länge i alla fall! Får väl se om jag lyckas publicera detta. Kommer kännas ovant att fika någon annanstans än på espresso house, van är ju vad man har blivit!Upptäcker nu att jag nästan gjort slut på det lilla batteri som var kvar på min mobil. Bra idé när jag fortfarande inte vet vart vi ska. Planerna ändrades visst precis. Ojojoj!

Av Emma - 6 januari 2009 16:56

Ska strax ge mig av in till stan för en fika med ett par vänner som jag inte träffat på ett tag. Eller Malin träffar jag ju, men inte de andra. Det var bara ett par minuter sedan jag fick reda på vart jag skulle ta vägen, har gått hemma en stund och inte haft någon aning. Jag vill gärna ta med mig d60 dit, vill gärna ha med d60 överallt. Men dels har den dåligt batteri och så skulle de nog tycka att jag var knäpp och det vill jag ju inte. Normal ska man vara. Skämt åsido, jag är lite inne på temat i Jonas Gardells böcker om Juha. Ljudbok is the new black. Men idag ska jag nog göra ett undantag och lyssna på kent istället för ljudböckerna. Döda dagar it is, Det kanske kommer en förändring och sist men inte minst längesen vi sågs. Kanske festar till det med remixen av Vy från ett luftslott. Det är bra.


xoxo!

Presentation

Omröstning

Vad vill du helst läsa om i en blogg?
 Ett genomgående tema ex. mode
 Saker från vardagslivet, olika varje dag

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3 4
5 6 7 8 9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24 25
26 27
28
29 30
31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards