Alla inlägg under januari 2009

Av Emma - 23 januari 2009 21:10

Jag vet inte vad det är med mig men jag är så himla jobbig idag. Ingen vågar erkänna det men jag känner det själv. Är irriterad över ingenting och så himla raslös. Orkar inte heller göra något åt det och det är det som är det värsta. Där var det många "det" på en gång. Ska i alla fall snart åka iväg till en kompis kompis så hoppas att mitt humör blir bättre. Om inte för min egen så för deras skull. Jag orkar verkligen inte med mig själv när jag är sån här.

Av Emma - 23 januari 2009 07:28

Vaknade upp idag efter fem alldeles för korta timmars sömn. Vaknade dessutom med huvudvärk så jag fick börja dagen med panodil. Inatt har det snöat. Jag blir lika glad varje gång jag ser snön falla. Glädjen försvinner dock lite när det sedan står "snöblandat regn" på vädersidorna i tidningen. Då är det bara tungt och blött, inte alls lika kul. Oerhört skönt att det är helg i alla fall! Och en tidig fredag! Nästan för mycket på en gång! Idag ska jag och Malin försöka se till att ha lunch samtidigt. Kul!

Av Emma - 23 januari 2009 00:29

Jag borde verkligen sova nu. Klockan ringer 06.00 imorgon. Jag trycker snooze. Alarmet ringer igen om nio minuter. Då måste jag gå upp. För sedan rullar badrumsschemat på. För att inte nämna att jag ju missar vagnen om jag inte går upp då. Och då blir jag sen. Och det är inte bra. Varför sitter jag då här? Varför har jag inte för längesen gått och lagt mig? Vill jag inte vara utvilad imorgon? Dessutom har jag inte kommit så långt att jag duschade imorgon så det måste jag också hinna med imorrn bitti. Oj vad jag ogillar mig själv när jag gör så, varför lär jag aldrig av mina misstag?

Av Emma - 21 januari 2009 19:00

Är i stan och vet inte riktigt hur jag ska få tiden att gå. Allt är nu stängt utom hemköp. Ska kanske fika med en vän, men när eller var detta ska ske vet jag inte. Vet inte ännu med säkerhet om det blir av alls. Idag slutade jag tidigt. Något jag sett fram emot, en hel eftermiddag ledig! Men då jobbar alla mina vänner sent istället, så nu har jag ändå inte kunnat göra något av dagen. Stannade på jobbet (utan att jobba över) i nästan en och en halv timme. Visst var väl det trevlig i och för sig men ändå...

Av Emma - 12 januari 2009 22:16

Jag har lagt mig alldeles för sent alldeles för många kvällar (nätter) nu på sistone. Dags att ändra på det. Eller försöka i alla fall. Kom hem från jobbet ganska nyss och planen är nu att inte lägga mig bekvämt tillrätta i sängen med datorn och Gossip Girl och allt vad det nu är utan att göra mig i ordning först. Steg 1: Pyamas - check. Steg 2: tvätta bort smink och göra en kopp te och en macka. Steg 3: Krypa ner i sängen och avnjuta ett avsnitt Gossip Girl. Steg 4: Somna innan klockan tre. Hur svårt ska det egentligen vara för mig?! Återstår att se nu om jag klarar det.


Mitt i allt gick en propp här hemma och allt blev bäcksvart. Allt utom min dator och tur var väl det för bitter hade jag blivit om jag hade behövt skriva om allt från början. Det jobbiga är ju bara att jag nu måste sitta och vänta på att routern ska starta upp igen innan jag kan spara och påbörja mitt schema för kvällen! Klockan tickar!

Av Emma - 10 januari 2009 18:58

Är det ett ord som beskriver denna dag så är det just "oproduktiv". Inget fläng mellan intervjuer, ansiktsbehandlingar, shopping och skolarbete á la Blondinbella. Inte för att mitt liv någonsin sett ut så. Förmodligen kommer det inte heller göra det. Inte stör det mig heller, men idag har jag verkligen inte åstadkommit någonting alls. Sov till halv två, låg kvar i sängen med datorn till jag vet inte när. Tog en dusch, åt och tillbaka till datorn. Jag är fruktansvärt rastlös. Har lyssnat på Chuck Bass aka Ed Westwicks band The Filthy youth halva dagen. Jag gillar vad jag hör! Och jag gillar vad jag ser. Han ser fruktansvärt bra ut den där pojkspolingen.



Av Emma - 10 januari 2009 00:08

När jag stod där på 7 eleven och skulle välja smak på glassen så föll jag direkt för en som det stod choklad, choklad, choklad på. Fossil Fuel. Måste säga att jag är mycket nöjd med mitt val! Glassen kostade 55 kronor och jag hade två hundralappar och lite mynt i plånboken. Tänkte vara snäll och betala så där "bra". En hundralapp och en femma, så får jag en femtiolapp tillbaka tänkte jag. Men icke. Jag får en tjuga och tre tior. En tjuga och tre tior? När ville man senast ha det i växel? Sitter nu i alla fall hemma hos Malin med henne och Irina och äter glass och kollar på Scrubs. Trevligt är det, förhoppningsvis hinner vi spela lite Wii sedan. Kanske boxning, kanske vad vi kallar kaninspelet. Future will tell..


xoxo

Av Emma - 9 januari 2009 22:01

Blir ingen utgång ikväll, utan övertid istället! Är nu på väg att träffa två av mina bff's! Ska bara via 7 eleven och köpa lite av den där dyra glassen jag ville ha. Ben and Jerrys blir det. Får se vilken eller vilka smaker det blir! Xoxo

Presentation

Omröstning

Vad vill du helst läsa om i en blogg?
 Ett genomgående tema ex. mode
 Saker från vardagslivet, olika varje dag

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3 4
5 6 7 8 9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24 25
26 27
28
29 30
31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards