Alla inlägg under november 2007

Av Emma - 18 november 2007 17:36

Idag serverades det tomatsoppa i familjens hushåll. Det fanns sådana där krutonger att stoppa i om man ville det också. Husligt hemmagjorda! Men det var en sak som slog mig. Den var inte matig, i skolan så är tomatsoppan alltid "matig". Det innebär att de har kastat i lite överkokt pasta och nu när jag tänker på det så är jag nog glad att soppan trots allt inte var matig. Jag gillar inte tomatsoppa, jag förstår mig inte på tomatsoppa. Det är ju bara rött vatten, kan någon säga mig hur många liter tomatsoppa man måste äta, sörpla, dricka, eller hur man nu ska få i sig den, för att bli mätt? Jag knaprar chokladtomte för att fylla magen.

Av Emma - 16 november 2007 20:06

Idag var jag och Malin på mässan för att kolla in olika möjligheter till fortsatta studier. Vi sprang runt en del och pratade lite här och där, ryckte åt oss en eller annan penna här och där. Sedan bestämde vi oss för att traska över till Chalmers monter. Där fann vi något vi tyckte om, något som intresserade oss. En pojke. En mycket charmig pojke. Han sade dessutom att han tillhörde töntarna, och vi smälte.


(Förövrigt så fick Malin också information om det hon ville ha information om och det fick också jag)

Av Emma - 14 november 2007 22:37

Humm, det verklar inte som om det där med att sova i tid gick riktigt efter planerna. Nu blir det däremot av. Dags för sängen så fort jag har borstat tänderna! Ska kanske skriva några ord på svenska arbetet också, men det är ytterst tveksamt!


Förövrigt så pratade jag precis med min vän Anna på msn. Vi kom fram till att hon kommer hit från halmstad imorgon och vi ska ses! Ska bli jättekul. Har bara träffat henne en gång faktiskt. Eller två, det beror på hur man ser det. Förklaringar hade ingen ändå förstått, därför skippar jag att skriva dem!

Av Emma - 14 november 2007 21:00

Idag tänkte jag gå och lägga mig tidigt för att sova ikapp lite. Sömnen var planerad till klockan 22. Andra planer jag hade idag var att göra klart mina två gamla svenskauppgifter och skriva inför det muntliga provet i svenska. Det gick inte så bra. Jag kommer göra det jag orkar och skjuta lite till på det andra. It's okay. Istället har jag spelat singstar och kollat på roliga bilder på snyggast.se. Ooh, jag vet det är tragiskt. Jag kan i alla fall glädja mig med att jag gjorde det tillsammans med SK. Jag är inte säker, men det kanske till och med var hennes idé. Inget är säkert.

Åter till sovtiden. Undrar hur det kommer gå. Den som lever ser!

Av Emma - 13 november 2007 17:51

Idag satt jag och kämpade med det nationella provet mellan 8.30 och 13.30 Det är fem timmar. Den enda pausen vi hade var 40 minuters lunch. När jag reste mig för att gå från salen kände jag hur smärtan i huvudet steg. Det var inte lockande att gå och sätta sig framför datorn i två timmar till och redigera bilder på individuellt val, men jag hade ju inte så mycket val.

Nu får jag se om jag ens kan vara med på dansen idag, eller om jag får sitta bredvid på grund av yrsel och huvudverk. Kul, tack så stjärtligt snälla prov.

Av Emma - 13 november 2007 13:37

Puuh, äntligen är jag klar med den skriftliga inlämningen av nationellt prov i svenska. Har suttit mellan 8.30 till 11.20 då vi hade lunch. Sedan var det dags igen klockan 12 och vi har tid till 14.10 men jag kände när jag hade läst igenom texten för tredje gången utan att göra några ändringar att nu får det faktiskt vara nog. Så nu har jag lämnat in och det kändes bra med själva texten. Jag är inte säker på vad läraren anser om hurvida min text var skriven som en debattartikel eller inte, men det återstår att se.


Förövrigt så skrev jag på min femte sida klockan 10.44, alltså efter två timmar och en kvart. Kändes sanslöst mycket, men det berodde på att jag inte kunde bestämma vilken uppgift jag skulle göra och skrev två. Ja, jag är lite skev! Hoppas att det blir bra. Annars har jag knappat över 10 000 gånger på tangentbordet helt utan mening idag och det vore ju dumt.

Av Emma - 12 november 2007 22:15

Jag har haft min skoldator hemma så länge att jag inte kan minnas när den senast var i skolan längre. Det är trevligt. Tack vara den kan jag numera plugga så länge jag vill och inte bara tills mor och far ska sova. Datorn står i vanliga fall i deras rum nämligen. Det är i och för sig negativt att ha den hemma också, den är ganska bra på att distrahera. Men imorgon är det dags för den att återvända. Imorgon är det dags för nationellt prov i svenska och datorn måste följa med mig till skolan. Det är lite sorligt, men känner jag mig själv så kan det vara mycket möjligt att jag släpar med mig åbäket hem igen. Det återstår att se. Spänningen stiger!

Av Emma - 12 november 2007 22:08

Jag intalar mig själv att jag måste träna på min spanska eftersom jag vill bli reseledare. Humm, dock är jag inte säker på att just denna titel lär mig något. Men nu är det inte det ämnet vi ska behandla idag.

Titeln översätts för övrigt till "Ett prov i gymnastik" för de som undrar. Vi hade i alla fall gympa-provet idag och tro det eller ej, men det kändes helt okej. Sedan siktar jag ju inte på fullpott i gympa heller så det är nog ingen större fara. Jag gillar inte att uttala mig innan jag fått se resultaten så det är bara att vänta och se!

Presentation

Omröstning

Vad vill du helst läsa om i en blogg?
 Ett genomgående tema ex. mode
 Saker från vardagslivet, olika varje dag

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6 7 8 9 10 11
12 13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27 28 29
30
<<< November 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards