Alla inlägg under maj 2007

Av Emma - 15 maj 2007 17:50

Idag är första dagen på mycket länge som skolan övergett sin uppgift som går ut på att ta kål på mig. Idag är dagen då jag nästan blir rastlös för att jag inte har något att plugga på. Jag blev alldeles upprymd då jag insåg att jag kunde ta det lugnt! Jag blev dock lite mindre glad när jag kom hem och insåg att jag var tvungen att städa som betalning för mina guldtights som mor min fick betala för mig i lördags. Ack och ve, jag får väl ta mitt straff!

Av Emma - 12 maj 2007 17:57

Idag har jag köpt ett par guldfärgade tights! De är helt fantastiska, kommer från Gina Tricot och kostade 199:-! Det är inte alla som har ett sådant par minsann. Jippie ka yey motherfucker.

Av Emma - 7 maj 2007 21:04

Innan jag gick och lade mig igår hade jag gjort i ordning ett fint schema i mitt huvud om hur denna dag skulle gå till. Jag skulle göra film mellan vissa tider, och plugga riktigt mycket matte. Jag skulle också duscha relativt tidigt så att jag hann smörja in mig med brun utan sol och låta det torka i lugn och ro. (Inför simning med klassen på onsdag, haha). Men icke. Istället har jag suttit fast i filmen hela dagen. Men nu är den äntligen klar och jag är nöjd med resultatet. Jag ska nog hinna med att duscha ska vi se. Jag kan sova lite senare så blir alla glada. Matten hinner jag allt med på kvällens sena timmar. Och en milkshake är ett måste. Banan och kakao ska det vara minsann! Jag ser fram emot det!

Av Emma - 6 maj 2007 21:13

Så här i dagarna går väl de flesta runt och njuter av vårsolen och värmen som kommer med den. Trädens fina blad och de gröna gräsmattorna. Blommorna som slår ut här och var. Det är helt otroliga vårdagar. Kanske temperaturerna har krupit lite lägre än för ett tag sedan men vad gör väl det, en extra jacka fixar biffen!


Men en pollenallergikers vardag ser inte ut så här då våren kommer. Hur mycket jag än vill och önskar att jag kunde skratta mig lycklig åt att träden blivit gröna så går det inte. Då alla andra ser trädens rosa blommor ser jag bara björkens hängen. Då alla andra ser vitsippor och maskrosor ser jag timotej och gråbo. Mellan alla dessa intryck måste jag då och då klia mig i ögonen eller lysa fem-tio gånger. Kanske snyta slut på ett paket lambi pappersnäsdukar. Men jag ska nu berätta om det värsta av allt. Även om jag ger ett väldigt negativt intryck till våren här ovan ska ni veta att det är sarkastiskt. Trots de besvär min pollenallergi ger älskar jag våren. Det är min absoluta favorit årstid. Det är då det går från mörker till ljus. Våren är som en nystart efter vinterns mörka dagar och ledsenhet. Våren är en ljus tid. Därför blir jag arg när jag i tidningarna läser "tips till pollenallergiker". Tipsen är väldigt käcka och innefattar nästan alltid dessa tips:

- Gå inte ut de dagar då pollenprognåsen visar höga värden av det du är allergisk mot.

- Ha inte fönstrena öppna

- Torka inte din tvätt utomhus

- Träna inomhus, men tänk också på att ta det lugnt. Allergi minskar motståndskraften. (detta hämtat direkt ifrån här)


Så jag ska alltså sitta inne, helst inte träna, jag får inte vädra utan ska grillas till en svettig korv inne i mitt hus (kanske helst liggandes i sängen med stängda ögon) och kläderna ska hänga och torka i några dagar i den svettiga luften inomhus. Yea right. Så stor makt kommer pollen aldrig ha över mig. Jag ska gå ut, jag ska gå i skogen och trotsa allt vad timotej och björk heter. Jag ska nysa och jag ska klia. Jag ska snyta mig och jag ska klia lite till. Men jag ska fan inte stanna inne!

Av Emma - 5 maj 2007 23:27

Jag tror att många av er känner igen artisten Akon. Mannen som gjort låtar som Lonely, Smack That och nu senast Don't matter.


Vad kanske lite färre av er känner till är att hans fullständiga namn är: Aliaune Damala Bouga Time Puru Nacka Lu Lu Lu Badara Akon Thiam.
Detta är någonting som så här på kvällskvisten får mig att skratta både länge och väl. Men inget ont mot Akon. Jag gillar pojken och hans musik. Jag vill också ha ett speciellt namn. Jag menar "Emma" hur extraordinärt är det? Jag ska nog byta till Time Emma Lu Lu Lu istället. Akon inspirerar.

Av Emma - 5 maj 2007 22:08

Känner mig mycket slapp idag. Har idag varit hos en kompis för att spela in filmklipp till en propaganda film (skoluppgift). Vi hade prima kul då vi skapade den svävande vattenkannan. Något som inte var riktigt lika kul var att jag när jag kom hem upptäckte att det inte gick att redigera klippen i Movie Maker. Så jag sökte igenom hela datorn efter andra program att redigera filmklipp och bilder i. Det gick sådär. Min kamera skapade visst filmer i ett format som inte gick att öppna i våra program. Så far fick ge sig ut i den stora internet-djungeln och söka ett program som passade våra ändamål. Till slut gick det och filmerna går finally att jobba med i moviemaker. Dock utan ljud denna gång. Inte heller så bra, eftersom vi har klipp där det krävs att man hör vad vi säger. Jag får en rolig bild i huvudet då jag tänker mig att vi måste dubba klippen. Det har man vart med om tidigare i livet (på en inte så seriös nivå) och jag vet av erfarenheten att det blir väldigt kul att se på. Men vi får se hur vi löser det hela. Snart ska jag återgå till min film på kanal 5 eftersom reklamen nu är slut!

Av Emma - 4 maj 2007 10:29

Idag när jag och SK var på väg till skolan gick vi som vanligt till bussen. På vägen möttes vi som vanligt av ett antal utdelare av City och Punktse. Men nytt och unikt för dagen var att där stod två personer vars uppgift var att förse de som gick förbi med varsin vasa sandwich. Jag fick äran att få en röd och fin med smak av Cream cheese och chilli pepper. Något som är värt att nämna är dock att man smakar och luktar stjärt i munnen efter att man ätit den. Men eftersom jag själv är modertuggumi så kommer detta förmodligen inte bli ett så stort problem för mig. Värre kanske det kan bli för SK som har en förmåga att gnaga i sig alla sina tuggumin på en eftermiddag-kväll. Vi får se, vi får se. Dessvärre för mina klasskompisar så är jag inte lady tuggumi idag eftersom jag bara har fyra stycken extra proffecional white kvar i min påse. Jag måste idag försörja mig själv i första hand. Ack, förlåt min egoism!

Av Emma - 3 maj 2007 18:18

Har idag varit ute och pratat om skolan igen med mina lovely klasskamrater... If you know what I mean! Det blev ju redigt tjatigt till slut kan jag och även de andra intyga. Men men, våran lärare ja hon var så nöjd så nöjd hon. Och i skolan vet vi ju alla att det är lärarens tankar som betyder något. Haha. Skämt åsido.



Har också upptäckt att datorn är väldigt full. Nästan inget minne alls kvar nu. Extremt lite. Så jag försöker åtgärda genom att lägga bilder till skivor, men det går inte så bra för mig. Önskar att det gick bättre... Jag får se. Jag måste också mycket snart ta mig i skinnet och verkligen göra mina läxor. Men det är ju så förbannat tråkigt. Så jag fortsätter sitta här och lyssna på Snoop dogg och hans vänner. Känner mig farligt gangstahpimp. Aka Ladypimp.


Slobodan säger farväl, for now.


dagens låt - Snoop dogg ft. b-real - Vato

Presentation

Omröstning

Vad vill du helst läsa om i en blogg?
 Ett genomgående tema ex. mode
 Saker från vardagslivet, olika varje dag

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29
30
31
<<< Maj 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards