Alla inlägg den 20 maj 2007

Av Emma - 20 maj 2007 19:53

Åh, i år vill jag ha en sån där aktiv men samtidigt avslappnad sommar! En sån sommar då man gör jättemycket men ändå tar det lugnt!

Saker jag vill göra i sommar:

- Åka till världens bästa Öland. Det blir inte bättre än Öland. Jag har sagt det förr och jag kommer säga det igen. Öland i mitt hjärta. I år vill jag ha med mig Världens bästa Malin! Återstår bara att se om hon vill och kan samtidigt som vi vill och kan i min kära familj



- Åka till Halmstad. Ja, det har jag fått för mig nu nyligen. Blev inspirerad av min bestiss vistelse där förra året. Nu vill jag ha med mig alla nära och kära dit. Ungefär. Mina kära classmates vill jag ta med. Och vi ska bo på ett vandrarhem och jag ska träffa Anna och jag ska bada på underbara Tylösand. I can't get enough. Jag ska hälsa på mormor och släkten också!



- Åka till Skara Sommarland. Favorit i repris sedan förra året. Var där med Malin o Malin b då! Hade det så myspys så. Dock ser jag ju hemsk ut utan smink, men det är okej! Vi kan acceptera det.

- Åka somwhere outlandish. Vi har talat om att åka till London eller Paris nu mina lovely friends och jag. Men vem vet, vem vet. Har också blivit tillfrågad om Mallorca, men får se om det går ihop sig. Skulle verkligen vilja ha en vecka utomlands i år igen.



Av Emma - 20 maj 2007 12:38

Dagens favorit: Kelly Rowland - Like this

Spicear upp mina studier lite granna. Idag är det historia på schemat. Medeltiden. Som jag och Mr Gustoff sa igår "Det blir inte tråkigare än historia". Så sant som det är sagt. Jag skall nu återgå. Det enda som ger mig lite lycka är alla nya fonts jag laddat ner till word. Dom förgyller i alla fall mitt dokument lite grann.

Presentation

Omröstning

Vad vill du helst läsa om i en blogg?
 Ett genomgående tema ex. mode
 Saker från vardagslivet, olika varje dag

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29
30
31
<<< Maj 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards