Alla inlägg under december 2007

Av Emma - 10 december 2007 23:15

Kikade runt lite planlöst inne på aftonbladet och fann lite bilder på mina älskade barndomskärlekar/idoler Backstreet boys. Dom ska göra comeback och allt. Fick för mig att jag skulle kika på youtube och blev så alldeles galet nostalgisk. Kändes som att hela barndomen sköljde över mig när jag såg ett bildspel som någon liten spjuver hade skapat.

Märker att jag fortfarande kan många av texterna mer eller mindre. Funderar på riktigt på att lägga in dom gamla plattorna på mobilen. Dock är det lite pinsamt, så jag får hoppas att ingen läser detta!


Idag skänker jag från mig, till er alla Shape of my heart. Enjoy. ochsnällamobbamiginte. Nu ska jag kolla igenom mina gamla idolbilder!



Av Emma - 9 december 2007 22:22

Idag var det dags för denna termins avslutning. Tyvärr. Jag missade dessutom den sista lektionen i både lockingen och hiphopen. Måste säga att lockingen inte gick så lysande. Hiphopen däremot.. I love it! Verkligen besta ever. Vi hade ett grymt uppträdande med pimp's and hoes! Inte så illa som det låter. Haha!

Jag återkommer, ska försöka sova ikapp lite nu. Har blivit alldeles för lite sömn på sistone. Suck.

Av Emma - 7 december 2007 14:31

Tur att vi inte ska sitta framför datorskärmarna idag på jobbet. Jag känner att mina ögon inte riktigt kan fokusera på ljuset som kommer från den jag sitter vid nu. Funderar nästan på att köpa ett helt paket panodil zapp i stan för säkerhets skull.

Av Emma - 7 december 2007 14:02

Jag slapp sista lektionen idag eftersom min lärare var sjuk. Synd det för jag hinner ändå inte hem innan jobbet och hade därför ungefär två timmar att försöka slå ihjäl i  skolan. Ensam. Så jag satte mig i datasalen och funderar på att försöka påbörja tentan min lite grann. Frågan är hur det kommer att bli med det.

Dessutom har jag ont i huvudet och är sjukt hungrig/godissugen. Får gå lite tidigare härifrån och köpa kexchoklad på vägen eller nåt. Blir nog trevligt och gott. 

Av Emma - 6 december 2007 21:42

Jag har börjat känna av min hals igen. Den årliga halssmärtan kanske är på g igen. Den återkommer med (o)jämna mellanrum för att visa att den lever. Hoppas verkligen inte att det är så illa. Jag har inte tid att tappa talförmågan i två veckor igen. Inte lust heller för den delen.

Idag i skolan ville jag vara modig och prova på något nytt när jag köpte te. Jag tog pepparmynta. Och jag blev så nöjd. Den lilla halssmärta jag hade försvann direkt och tet var jättegott. Jag åkte och handlade med mamma och införskaffade genast lite pepparmyntste. Sitter och sörplar nu faktiskt. Mums!

Av Emma - 6 december 2007 19:56

Jag vill också att ni ska ha stenkoll på att The Hits utöver låtarna innehåller ett antal videos. Det är ju helt fantastiskt. Frågan jag än en gång ställer mig är följande. Klarar jag mig utan The hits? Klarar Du dig utan The Hits?

Av Emma - 6 december 2007 18:34

Kanske till och med veckans eller månadens! Jag upptäckte det när jag satt på spårvagen och slötittade på skivannonserna och såg en comeback som gjorde mig så himla glad. Vill ni lägga en gissning på vem det kan tänkas vara? Ja, just det, självklart är det Dr Bombay som gör "the hits". Min första tanke var, vadå the hits, hur många hits har han gjort, två?  Men jag älskar ju såklart Dr Bombay, jag vill inte nedvädera honom och hans alla hits. Till min ännu större glädje såg jag sedan att skivan innehöll remixer dessutom. Dessa remixer var gjorda av ingen mindre än allas våran Basshunter. Såklart, jag menar vem skulle det annars vara?! För er som är intresserade så finns skivan för extrapriset 129 kronor på cdon.com. Vilket kap! Julklapp någon?

Av Emma - 5 december 2007 21:54

Idag var det storm, ösregn och försenade spårvagnar. Ingenting fungerade. Först fick jag gå i stark motvind och med ösregnet riktat rakt i mitt stelfrusna ansikte för att komma fram till spårvagnshållplatsen för tidigt. Sedan passade det inte heller spårvagnen att komma överhuvudtaget. När nästa spårvagn väl kom, också den försenad, så passade det inte att köra hela rutten eftersom han "var sen och tvungen att vända". Jo tack, vi som stått och väntat i 20 minuter visste nog att han var sen. Nästa spårvagn kommer alldeles strax, säger chauffören. Alldeles strax betyder 10 minuter efter att den borde ha kommit på västtrafikspråket.


Dom kan lika gärna ställa in allt så fort dom ser ett grått moln på himmlen eftersom det alltid innebär ännu större förseningar än vanligt. Det är fan skamligt att dom kan med att ta betalt...

Presentation

Omröstning

Vad vill du helst läsa om i en blogg?
 Ett genomgående tema ex. mode
 Saker från vardagslivet, olika varje dag

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards