Alla inlägg under september 2007

Av Emma - 11 september 2007 18:14

Fantastiskt Tema denna veckan om jag får säga det själv!!

Hade mycket svårt att välja bild så det blev några stycken olika.


Nära efterrätten (fruktsorbet och chokladmousse - mums)

Nära mitt öga



Nära snäckorna på Halmstads stränder

Nära bryggan i vintras

Av Emma - 10 september 2007 22:33

Nu är det äntligen dags för danssäsongen igen! Idag började lockingen med ny lärare och allt. Både jag och Ida sörjde att Denny-med-de-perfekta-armarna inte längre finns med oss på måndagskvällarna. Undrar vart han tog vägen? Men imorgon får är det bra på många sätt! Anna är dessutom tillbaka!


Countdown till Street : 1 dag kvar!

Av Emma - 9 september 2007 15:32

Ja, den hopplösa jakten på hänglåset tills skåpet i skolan fortsätter. Jag tror att låset medvetet gömmer sig på ettbra ställe bara för att orsaka stress och ryggont. Men jag accepterar inte låsets frånvaro, det gör jag minsann inte! Jag ska finna det om det så tar kål på mig.


Men det vore väl kanske att ta i lite...

Av Emma - 8 september 2007 00:49

Nu har jag precis skeppat iväg min käre vän Malin. Vi har haft en kväll med (mycket lite) studier, Singstar, Pizza och sällskapsspel! Vi har också beundrat den mycket fromma TV-serien seventh heaven. Jag trotsade alltså min röst genom att sjunga ännu lite till. Så här i efterhand kan jag nog nästan säga att det inte var så fantastiskt bra. Jag kände mig väldigt skrovlig och darrande där vi satt och sjöng Good Charlottes I just wanna live. Men när vi sedan gick över till Monopol för att skona det som fanns kvar av min röst blev det successivt bättre. Det kanske hade att göra med drick-yoghurten från Lidl? Den hade ju trots allt smak av både banan och jordgubb!


Kvällens dilemma: Ska jag kolla på Desperate Housewife eller ska jag sova? Det var minsann en svår en...

Av Emma - 7 september 2007 20:09

Idag sitter jag med Malin vid köksbordet och ska studera. Inte hela kvällen så klart, men något ska jag minsann se till att få gjort! Ska fila lite på svenska uppgiften från igår och göra klart de där mattetalen som jag inte hann med på lektionen. Tiden i den salen går alldeles för snabbt! Titeln "den nya Emma" syftar förövrigt på att jag numera, eller ska jag säga än så länge, är ute i god tid med mina läxor! Jag vill inte länge vara den personen som stressar och gråter dagen innan. Nej minsann, den nya Emma pluggar istället på fredagkvällar. Hon må icke ha något liv, men hon är ute i god tid.


Men tro icke att detta är det enda jag planerar för helgens första dag. För då har ni fel! Jag ska ge singstar och min skadade hals en chans till! Malin är ju här och man måste verkligen ta tillfället i akt. Man måste verkligen ta tillfället i akt!

Av Emma - 6 september 2007 21:58

Jag har nu visat för mig själv att jag borde låta mindre. Efter ihärdigt spelande av Singstar och speciellt den för mig nya skivan Pop känner jag att rösten inte är riktigt som den ska. Måste erkänna att den darrade på ett sätt den aldrig tidigare gjort både i Avril Lavignes "sk8er boy" och i "We are family". Jag ska inte ljuga och säga att den aldrig tidigare darrat men inte på detta viset. Ibland försvann den helt och hållet, det var nästan skrämmande! Jag kanske borde sysselsätta mig med något annat nu i den stundande helgen. Som studier. Jag kan behöva börja i tid med min tio-sidors historia läxa. Jag borde också just i denna stund inte skriva i denna blogg utan på mitt övningsprov i svenska. Det är dock lite ironiskt att uppgiften jag valt på provet har rubriken "Vi syns på bloggen!"


Det blir nog singstar i helgen trots allt.

Av Emma - 5 september 2007 19:02

I helgen fick jag ett nytt singstar av min älskade Far. Singstar Pop. Och då menar jag pop och inte pop hits. Mitt pop är ett av de äldsta singstarspelen och något jag önskat äga sedan jag för första gången höll i singstar micken hemma hos Sofie för en mycket lång tid sedan. Nu är min dröm alltså uppfylld. Malin fann nämligen spelet till det överkomliga priset 199:- här om veckan. Jag berättade den nya upptäckten hemma och dagen efter styrde far min bilen mot den trevliga affären. Jag försökte stoppa honom eftersom vi precis köpt en ny (och för övrigt mycket fin) TV-hylla till mig. Jag använde argument som "Du behöver inte lägga pengar på detta", "jag kan vänta tills jag får studiebidraget" och "hon sa att det fanns många kvar". Men han gick inte att stoppa. Så nu sitter jag här, alldeles varm i halsen av spelandet. Jag och Malin hade idag en mycket värdig invigningsceremoni. Vi har båda lyckats bli singstar, men jag vill bara påpeka att det inte alltid innebär att det låter bra då vi sjunger.


Så kära grannar som dag efter dag måste stå ut med detta. Jag ber om ursäkt. Väggarna är kanske tunnare än vad man kan tro. Förlåt om vi orsakat er obehag. Det var itne våran mening.

Av Emma - 4 september 2007 10:44

Kollade på So you think you can dance imorse innan jag gick till skolan. Hade gamla avsnitt inspelade och tyvärr åkte Cedric ut. Inte så oväntat men trist ändå. Galet duktig (självlärd dessutom) kille som verkligen kan sin street! Shauna som jag precis börjat tycka om åkte också ut. Rackarns.


Sitter i skolan nu och lyckades i min jakt på Cedrics fullständiga namn klicka in mig på programmets amerikanska hemsida och få reda på vem som vinner hela kalaset. Inget kul. Inget kul alls. Så nu har både jag och Malin b begått samma misstag. Gott folk, håll er undan! Ni har nu blivit varnade! Haha.


Jamie & Hok dansade jazz för några veckor sen och det var en nummer jag verkligen fastnade för. Rys-faktor på det!

Presentation

Omröstning

Vad vill du helst läsa om i en blogg?
 Ett genomgående tema ex. mode
 Saker från vardagslivet, olika varje dag

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6 7 8 9
10 11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24 25 26
27
28
29
30
<<< September 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards