Alla inlägg under mars 2007

Av Emma - 15 mars 2007 18:42

Jag har en ny medlem i min familj av nagellack. Det är ett syskon till Mexico och Hong Kong. Tillskottet går under namnet "Silver". Roligare än så blev det inte, men jag är så nöjd så. Så nöjd så.

Av Emma - 15 mars 2007 18:09

Jag vet inte hur länge sedan det var jag fick sätta mig ner vid datorn och bara ta det lugnt. Det är avslappnande, men jag har inte hunnit. Skolan har hållt oss alla i strypkoppel alldeles för länge nu. Det kan vi inte acceptera. Nu är matteprovet avklarat och det var det värsta av dem alla. Trodde man innan i alla fall. När jag väl satt där med mina papper och pennor och formelblad så var alla uppgifter utom två gjorda på 40 minuter. Provtiden var tre timmar. Tre timmar.Idag hade jag mina glada kläder i skolan. Kläderna som gör att jag känner mig fin. Min fynd-klänning från MQ som ser ut som en blandning mellan safarikvinnan och sjuksköterskan. Till detta bar jag min fina julklapps-schal och mina trevligt klackande skor. Inte att glömma de älskade tightsen. Åh tightsen!

Av Emma - 8 mars 2007 17:33

Var och provade skorna idag. De omskriva skorna från gårdagen. Jag vill så gärna ha dem, jag älskar dem av hela mitt hjärta. Men det finns ett problem. Ett mycket gigantiskt och avgörande problem. Storlek 40 är för stort och 39 är på gränsen till för liten. Jag provade med en extra sula, men det blev inte mycket bättre. Vad ska jag ta mig till? 40 kan jag inte gå i över huvud taget, skon kippar av vid varje steg jag tar. 39 är något trång, men går prima att gå i. Jag vet inte om jag kan leva utan dem. Jag får resonera med mamma. Jag måste ha dem!

Av Emma - 7 mars 2007 21:48

Se mina underbara skor! Jag vill så gärna ha dem! De kostar 249 kronor och det är ju inget som sätter en på vatten och bröd så att säga. Köper man två till så får man ju dessutom ett par gratis. Det är bara till att ragga vänner! Louise och Malin ska med mig! Nu blir det åka av.Jag måste ha dem!

Av Emma - 7 mars 2007 19:47

Nu är redovisningen av konfliktarbetet äntligen avklarad! Jag kan ju inte påstå att det gick bra, satt bara bakom katedern och gjorde allt man inte ska göra. Man ska inte sitta, man ska inte vara bakom en bänk eller liknande, man ska inte läsa innantill. Ni hör ju, min lärare såg skapligt uttråkad ut. Jaja, som sagt nu är det gjort och vännen min gjorde bra ifrån sig i alla fall.Nu när det är över kan vi vara vänner igen, utan att jag ska behöva skälla hela tiden, moahahaha.

Av Emma - 6 mars 2007 22:16

Eftersom utvalda delar av min kropp strejkar mot mig för tillfället kunde jag tyvärr inte vara så aktiv som jag hade önskat på dansen idag. Det gjorde mig ledsen. Jag hade planerat att kurera min hals till gympan imorgon, men redan på uppvärmningen kände jag att det håller inte. Jag var tvungen att vara med! Annars hade jag kanske fått en psykos med förklaringen "avsaknad av huvudintresse". Och det kunde jag ju inte riskera!För övrigt är halsen bättre nu! Den gör nästan inte ont alls, förutom förut när jag fick springa hela vägen hemifrån till spårvagnen eftersom jag fick lite bråttom. Näsan däremot täpper framgångsrikt igen ena näsborren. Ibland byter snuvan näsborre. Jag kan hela tiden andas med en av dem. Den andra är long gone before daylight.(Jag vet inte varför jag skrev så)

Av Emma - 5 mars 2007 22:06

Så mycket andningskapacitet har jag nu, en halv näsa. Den ena näsborren är nämligen totalt igentäppt. Ja det stämmer, jag har drabbats av en förkylning. En sådan som gör att man inte kan andas utan att låta som en 200 kilos kvinna som sprungit upp och ner för trapporna till Skansen Kronan. Huvudet känns tyngre än de resterande kroppsdelarna tillsammans. Också halsen gör ont. Morgondagens dresscode blir sjuklingkläder: mysbyxor, stor tröja och halsduk. Får se vad jag kan gräva fram ur garderoben. Krya på mig!

Av Emma - 5 mars 2007 18:19

Igår var jag och shoppade chips. Pringles Hot & Spicy och Pringles Original hamnade i min varukorg. I like. Mums, man känner sig dock lite onyttig för varje chips som knäcks i munnen, men det får det vara värt! Oh så gott!

Presentation

Omröstning

Vad vill du helst läsa om i en blogg?
 Ett genomgående tema ex. mode
 Saker från vardagslivet, olika varje dag

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5 6 7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22 23
24
25
26
27 28 29 30 31
<<< Mars 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards