Alla inlägg under mars 2007

Av Emma - 28 mars 2007 11:48

Idag är det faktiskt soft här i skolan. Sitter just nu i det enda fönstret i klassrummet och kikar ut på alla människor i solen på skolgården. Dessutom har mina classmates styrt upp lite musik i blandad stil, just nu är det techno. Denna klass är underbar =D

Av Emma - 27 mars 2007 21:35

Vad är det med vuxna människor och bussar?Denna morgon stod jag i solen alldeles lugn och snäll och lyssnade på musik och väntade på att bussen skulle komma och ta mig till skolan. När jag kom till hållplatsen stod där ungefär 4 pers, alla under 20 år. (vi kommer till det snart) Efter hand kom det fler personer som ställer sig i "kö" som man ofta gör. So far, So good. Plötsligt händer det något jag aldrig kunnat förutse. Jag känner att någonting pressar sig mot min vänstra sida. Någonting glider förbi mig. När jag kollar efter vad det är så är det en man som vi kan placera i åldersgruppen ”40+” som trycker sig emellan mig och en tjej i min ålder för att komma en meter närmare bussen som inte ens hade kommit än. Sedan stod han där och var så nöjd. Han stod säkert och log för sig själv. Jag fick ett infall att ta min stora gympabag på armen och klämma mig in på den kvadratmetern som fanns ledig framför mannen i fråga. Jag ångrar att jag inte gjorde det! Sedan var det samma sak då bussen väl kom. Vem sa att ungdomar är otåliga och knör sig? I situationen vid busspåstigningen är det 40+arna som leder med hästlängder. Idag var det minst fyra som ansåg att dagens huvudsakliga gärning var att lägga morgonenergin på att trycka sig förbi en stackars 17åring som mig. Det ska tilläggas att detta inte är första gången jag är med om detta. Också varje gång man ska av spårvagnen sker fenomenet. 50 centimeter från dörrarna står en mur av folk. Jag ska inte sticka under stol med att där finns ungdomar också för det gör det. Men faktum är att mestadelen består av väl vuxna människor som själva gnäller när de inte får komma ur sin spårvagn på det sätt de önskar. Dessa vuxna använder sig av ett barns beteende. Väx upp vuxna. Ingen blir gladare av den sura attityden. Ungdomarna är inte alltid värst, de har ibland till och med mer hyfs än de heliga vuxna! Så: tyvärr bussen går inte en minut tidigare för varje ungdom ni trampar på tårna!

Av Emma - 23 mars 2007 20:04

Dagens YouTube: D Devil Fantastiskt rolig! Denna video gjorde våran dag i skolan. Moahahaha.

Av Emma - 23 mars 2007 10:56

Äntligen, äntligen, äntligen!Mina skor är nu införskaffade och står snällt under trappan hemma, som jag så länge önskat att de skulle göra!

Av Emma - 23 mars 2007 09:37

Idag är dagen då jag förhoppningsvis får ett par nya skor att fylla hallen med. Ja så här är det att idag är det nog dags att införskaffa de välkända röda skorna! Dagen är kommen. Förhoppningsvis. Då ska jag ha mina röda pumps med mina nya gråa klänning :D

Av Emma - 22 mars 2007 17:05

Den enda anledningen till att jag inte grät var att det fanns folk där som skulle ha sett mig...

Av Emma - 21 mars 2007 14:12

I måndags efter skolan tog jag mig en tur via stan. Jag vågade inte gå in på Gina Tricot eftersom jag var nästan säker på att jag i så fall skulle handla för pengar jag egentligen inte får handla för. Jag tog istället en tur förbi Åhlens där jag luktade på ungefär alla parfymer som fanns. När jag började bli yr kikade jag in alla Mavalas nagellack. Jag ska också erkänna att jag var borta vid Bianco och via Kicks. Slutligen kom jag fram till HM, där jag kikade efter långa tröjor som skulle kunna bäras till tights. Och där fann jag den! Den underbara som skulle komma att förändra mitt liv. Eller min dag åtminstone. En grå klänning med ballongkjol och årets sötaste ringning! Jag kände att jag var tvungen att ha den. Väl inne i provrummet kom känslan "jag kan verkligen inte hänga tillbaka denna". Så det blev till att ringa mamma och be henne flytta lite pengar hit och dit. Med mig ut ur affären hade jag mitt fynd. Min underbara klänning. Och jag tror att den kommer göra många av mina dagar framöver lite gladare!Bild kommer senare!

Av Emma - 19 mars 2007 13:08

Imorse vaknade jag kl 06:16 av att det haglade en halvmeter från mina öron. Jättekul. Sedan spöregande det ett antal gånger. När jag sedan gick hemifrån tjugo i åtta var det uppehåll, men det blåste friskt. Senare på dagen kollade vi ut genom förnstret i skolan. Vad ser vi? Snöstorm! Dessa upprepades ett antal gånger under förmiddagen. Nu ser vi sol när vi kollar ut.Vad händer egentligen?

Presentation

Omröstning

Vad vill du helst läsa om i en blogg?
 Ett genomgående tema ex. mode
 Saker från vardagslivet, olika varje dag

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5 6 7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22 23
24
25
26
27 28 29 30 31
<<< Mars 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards