Alla inlägg under januari 2008

Av Emma - 30 januari 2008 22:26

Var inne på Victoria Secrets hemsida igen och kollade på rean. Hittade en massa sjukt söta saker som man önskar att man hade råd men och kunde ha. Men vi vanliga människor, eller åtminstone jag, skulle nog inte se så snygg ut i dessa. Jag misstänker utifrån dessa bilder att brösten de har inte riktigt är de som naturen gav dem, men vad vet jag. Dom har nog inte ätit lika många kex-choklad som jag den senaste tiden heller. Men men, man kan ju alltid drömma och en gång i framtiden kanske jag finner motivationen att åtminstone gå ut och springa en gång eller två. För min hälsas skull om inte annat...


Av Emma - 30 januari 2008 19:37

Mina eftersökningar på google ledde till att jag åtminstone fick svar på min fråga, så kanske bör jag inte klaga. Men det tänker jag minsann göra ändå!


"NRJ in the morning läggs ner

Det populära radioprogrammet NRJ in the morning läggs nu ner. Programmet har sänts sedan hösten 2004 och programledare för det har varit Micke Svensson, Alex Maric och Fredrik Werner. De tre kommer även fortsättningsvis att arbeta hos NRJ, men huruvida de kommer att vara inblandade i det nya program man kommer presentera när det nuvarande läggs ner är ännu oklart."


Why, but why? Vadå dags att röra om i grytan? Jag vill inte att det ska vara här. Jag vill ha deras samlade verk på cd! Sådetså!

Av Emma - 30 januari 2008 19:21

Jag har varje morgon innan skolan i flera år lyssnat på NRJ in the morning. Det har lyft mig och gett mig en bra start på dagen att lyssna på Sorban slår en signal, Visst är det sjukt och Fördomsnytt. Jag har haft många skratt framför spegeln med mascaraborsten i min hand. Men en morgon, närmare bestämt igår, så var där ingen NRJ in the morning längre. Istället var där "Knappen och Hakim". Inget ont men vad har hänt? Vart är mina räddare i nöden? Härmed efterlyser jag Micke, Alex och Positiva-Fredrik! Jag har försökt göra research och kollat på hemsidan men till ingen tröst. Allt där står är att Knappen och Hakim tar över den 3 mars, men uppenbarligen så har de redan gjort det. Jag är nu mycket besviken. Sökandet fortsätter nu på google.

Av Emma - 30 januari 2008 17:25

Jag satt i min säng med datorn i knät och tyckte att hela situationen men studier om första världskriget var väldigt tråkig. Jag blev plötsligt sugen på någonting och kom på att jag hade en hel kasse med polkagrisar. Eller kasse och kasse, 9 st i alla fall. Och alla är inte till mig själv. Hur som helst så valde jag att attackera den med banansmak. Jag knaprade lite och skrev i godan ro om vad Tyskland förlorade i efter kriget och banan krympte succesivt. Jag läste lite om Saudiearabien och jag kollade lite på Facebook. Helt plötsligt var banan, till min stora olycka, slut. Men så kan det gå. Fettot i mig skall nog snart bli tillfredställt igen då jag och bror skall baka cocosbollar. Men någon måtta får det vara, inga dubbla satser av degen idag inte. Eller kanske... humm... vid närmare eftertanke får vi nog se...

Mat

Av Emma - 24 januari 2008 21:33

Idag var det återigen dags för frukost i skolan som varje torsdag. Och precis som varje torsdag sa Annette något i stil med "Nää! Ni vet ju att ni inte får äta i klassrummet! Men jaja, jag låtsas väl som att jag inte ser det där då. Men bara för den här gången!" Och vi alla tänkte som vanligt något i stil med Yea right... I morse/förmiddags/nästan eftermiddags var jag mätt. Men sedan dess har jag inte hunnit käka något. Nu är jag hungrig. Den enda lösningen är väl att laga mig lite mat kan jag tänka mig. Så jag får väl gå och göra det då! Jag tror att det är kyckling som finns så kyckling it is!

Av Emma - 22 januari 2008 18:02

Detta är toalettstolens yta hemma hos oss. Inte särskilt fräscht, så då och då får jag infall att städa rent den. Ibland klockan 2 på natten och ibland på morgonen innan skolan. Ja, lite ovanligt, men That's me!

Av Emma - 18 januari 2008 16:01

Äntligen så har jag nått en period då jag kan ta det lite lugnt och andas ut! Jobbet är slut för tillfället och skoluppgifterna som har legat på hög har arbetats bort. Just nu har vi ingenting  stort planerat i skolan förrän vecka 10. Jag inser att det bara är en fasad och att dagarna snabbt kommer att fyllas med Gud vet vad. Men just nu är det bara så skönt! Det är så skönt att inte behöva göra någonting speciellt att jag nästan får lust att plugga. Idag hade jag planerat att komma hem och slänga mig i soffan och kolla på TV hela dagen. Sedan ändrade jag mig till att spela The Sims. När jag kom hem blev det att jag satte igång en maskin tvätt och satte mig framför maskinen och pluggade engelska. Ja, det är sant. Nu är jag inne på andra maskinen tvätt (obs det är snabbmaskiner, 32 minuter) och är nästan klar med uppgiften som ska in nästa fredag. Det känns skönt och jag funderar till och med på att göra historialäxan denna vecka! Men vi ska inte tro för mycket...

Av Emma - 15 januari 2008 10:39

Denna vecka är temat tre.



Det är nästan pinsamt hur många kex-choklader jag köper sedan de började med tre stycken för 15 kronor på hemköp!

Presentation

Omröstning

Vad vill du helst läsa om i en blogg?
 Ett genomgående tema ex. mode
 Saker från vardagslivet, olika varje dag

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards