Alla inlägg den 6 januari 2008

Av Emma - 6 januari 2008 21:37

Jag och Malin kollade nyss på Victoria's secret fashion show. Medans de långsmala, bruna, självsäkra modellerna med tänder vitare än nyfallen snö traskade upp och ner längs med catwalken satt jag och Malin och åt tallrik efter tallrik med daimtårta. Jag måste ju flika in med att jag åt två clementiner också och att det åtminstone är lite nyttigt.

 Nästan alla modeller hade långa strumpor som föll mig i smaken, jag tyckte att de var mycket söta. Vi pratade lite om strumporna och kom fram till att om vi hade dem på oss hade de kommit ungefär till knäna, sedan skulle det vara stopp och belägg.

 Hur som helst, när man ser på program som detta finns det tre sorters reaktioner. 1 - Man vill se ut som dem, och anstränger sig för det. 2 - Man bryr sig inte. 3 - Man blir bitter och avundsjuk och tar ännu en tallrik daimtårta. Gissa vilken kategori jag tillhör...

Av Emma - 6 januari 2008 19:23

Detta var mitt sista jullov. Imorgon är den sista lediga dagen och på tisdag är det back to normal som gäller. Mitt sista jullov har bestått av tidiga mornar och jobb. Med undantag för julen och nyår. Det känns sådär kul. Imorgon har vi sett till att få ledigt, så att vi har tid att avsluta vårt sista jullov med studier. Alltid lika kul.

Av Emma - 6 januari 2008 13:45

Igår var jag och familjen hos släkten för att fira farbrors födelsedag. Det finns två åldersgrupper. Barnen och de vuxna. Jag och min bror ingår inte direkt i någon av dessa. Vi sitter där i mitten och det går an en stund. Man pratar lite om skolan och för höra de vanliga "du blir ju längre/snyggare för varje gång man ser dig", vilket såklart är ganska trevligt. Sedan tar det mer eller mindre stopp. De vuxna börjar prata om arbeten, förhållanden, resor och så vidare, medans vi tittar på varandra och knappt kan upprätthålla en konversation oss emellan. Vi gjorde istället ett försök att leka lite med barnen, men de tog ingen notis om oss. Så vi satte oss och åt igen, denna gång med godis och chokladkaka på tallriken. Sedan när jag äntligen skapade kontakt med en av mina kusiner och vi bestämde oss för att spela ett spel så såg jag att mor min gick runt och sa hejdå till alla. SÅ tji fick vi. Men vi sa att vi minsann får ta och spela det där spelet en annan gång!


Presentation

Omröstning

Vad vill du helst läsa om i en blogg?
 Ett genomgående tema ex. mode
 Saker från vardagslivet, olika varje dag

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards