Alla inlägg under juli 2008

Av Emma - 9 juli 2008 23:41

Nyss hemkommen från Louise. Så här uppsvälld och fylld i magen har jag inte varit sedan... Ja, sedan Louise och jag sågs sist i förrgår. GUD, att vi aldrig lär oss. Det slutar alltid med att vi mår illa efter toasts, ostbågar, chips, popcorn, choklad, coca cola eller vad det nu är vi pressar i oss tills vi är så fyllda att vi inte orkar röra oss mer. Då somnar Louise och jag tittar klart på filmen utan att veta vad jag ska göra när den väl är slut.


Min ipod fylls nu med gamla nostalgilåtar. Ja, jag erkänner att det är BSB som åker in. Mina barndomsälsklingar, de absoluta favoriterna. Jag minns att jag i femman insisterade på att jag ville bo på bsb-planeten då en kille i klassen skulle intervjua till klasstidningen. Nu vill jag vara nostalgisk och in flyger Black & Blue tillsammans med nya skivan Unbreakable. Jag behöver inte ens lyssna, jag bara vet att det dryper av kärlek. Olycklig och lycklig.


Och jag får nästan ont i magen av känslor.

Av Emma - 9 juli 2008 19:37

Det verkar bli en tur till paradiset i sommar! Glad, glad, glad jag blev! Nu blir det nog att jobba vidare på beachfet 2008!

Wii

Av Emma - 8 juli 2008 23:49

Idag har jag och Malin spelat Wii. Mycket nöje. Bowling, tennis och boxning i vardagsrummet och det känns nästan som om man kommer att ha träningsverk imorgon. Ack och ve, hur ska detta gå?! Mer än så här blir det inte ikväll, klockan är redan alldeles för mycket och jag borde verkligen gå och lägga mig nu...!

Av Emma - 7 juli 2008 22:44

Idag hade jag ett trevligt videosamtal med Malin b! Jag blev så glad, så glad! Vi talade lite om mitt besök som verkar bli av till hösten. Oh vad kul det skulle vara om det funkade! Hoppas, hoppas, hoppas verkligen! Imorgon jobbar jag en efterlängtad dag! Tyvärr innebär det att jag måste stiga upp i ottan, 05.30 närmare bestämt! Men inga sura miner - JAG SLUTAR 16.15 Underbart. Men nu måste jag duscha mitt hår och gå och lägga mig!

Av Emma - 7 juli 2008 10:56

Nu är det dags att återgå till arbetsveckan efter en sjukt härlig helg hos släkten. Nästa vecka har jag faktiskt semester så vi pratar lite här hemma om vad vi ska hitta på. Får se vad det blir. Jag skulle inte tacka nej till en vistelse i mitt sommarparadis - Öland. Men som sagt så får vi se!

Av Emma - 6 juli 2008 21:01

Hemma igen efter en härlig helg hos släkten! Igår lyckades jag somna tre gånger på stranden. Fattar inte hur jag klarar det, man är ju inte alls med i skallen när man vaknar i alla fall, det är ett som är säkert. Snart ska jag till Louise och kolla på film, 'cus that's what we do!

Av Emma - 3 juli 2008 23:14

I helgen ska vi hälsa på släkten och det ska bli skönt. I deras underbara hus med underbara trädgården och underbara utehuset. Dessutom jättenära playan! Underbart, bara att hoppas att vädret håller i sig under helgen också för jag vill schteka och bada! Imorrn kommer jag att vara jättetrött på jobbet. Kommer i säng för sent idag med uppenbarligen. Men det gör inget för imorrn är det helg, jag slutar tidigt och sommaren har kommit tillbaka! Nu får jag ta och göra mig i ordning klart i alla fall! Gonatt där ute!

Av Emma - 3 juli 2008 21:47

Idag har värmen kommit tillbaka! Alldeles alldeles underbart! Och jag slutadea tidigt! Eller ja, halv sex i alla fall. Jag tog en sväng via stan och köpte dessa skor på HM för 149kr! Ett riktigt fynd. Sköna är dom också, så dom åker på till jobbet imorrn!



Sedan hämtade Louise upp mig och vi åkte och badade. Helt sjukt att det är så varmt såpass sent ändå. Vi kom inte fram förrän vid sju ungefär och det var fortfarande 30 grader! Underbart!

Presentation

Omröstning

Vad vill du helst läsa om i en blogg?
 Ett genomgående tema ex. mode
 Saker från vardagslivet, olika varje dag

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3
4
5
6
7 8 9 10 11 12
13
14
15
16
17
18
19 20
21 22
23
24
25
26 27
28 29 30 31
<<< Juli 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards