Alla inlägg under juni 2007

Av Emma - 26 juni 2007 15:28

Nyss sa en av mina arbetskamrater: "Vi är egentligen överkvalificerade för detta jobbet"


Och det fick mig att tänka. Jag fick hem mina betyg här om veckan och jag fann på pappret att jag hade 13 mvg och 2 vg. Jag menar inget illa och jag önskar inte höja mig själv till skyarna, men jag är så jävla överkvalificerad! Det här jobbet är inte värt mig, jag är värd något bättre än det här jobbet. Det tar min självrespekt från mig.  Så många frågar mig varför jag inte bara slutar. Bra fråga. Svaret blir det klassiska jag behöver vartenda öre jag kan få! Även om det inte blir allt för många. Kanske 40 kronor... 40 underbara kronor.... (oh my)

Av Emma - 25 juni 2007 13:49

5 timmar 39 minuter kvar.

I can't wait!

Av Emma - 25 juni 2007 12:09

Jag hittade äntligen klippet jag letat efter från Pirates 3. Klippet från himmelriket kanske?! Döm själva. Jag hade inte bangat att vara där. Lots and lots of Sparrows! Oh my, snälla kan någon ge mig honom!? Jag fyller år i Augusti!

Av Emma - 25 juni 2007 10:55

Dagen med stort D är äntligen här. Eller ska jag säga dagen med stort J... För ungefär ett halvår sedan fick jag och Louise, sent men ändå, ändan ur att köpa biljetter till det stora som sker idag. Nämligen Justin Timberlake i Scandinavium. Som vi har väntat, nu är det plötsligt ikväll! Det har gått från att vara ett halvår och nu är det ikväll! Oh my! Jag satt precis och läste recensionen från globen och jag vet inte vad jag ska ta mig till. Jag ska bli galen i kväll. Jag ska lämna vårra torra sittplatser (pinsamt men sant - det fanns inga ståplatser) och pressa mig hela vägen fram till scenen, upp på denna och in i Justins famn! Sådetså! Och tro inget annat än att jag ska göra mitt allra bästa för att leva upp till det jag precis skrev. Jag hoppas också av hela mitt hjärta att han tar med sig Timbaland från Stockholm för det kommer bli magiskt!


Snälla, snälla, snälla låt kvällen bli evig!

Av Emma - 24 juni 2007 14:27

"Det enda man kan ha västtrafiks tidtabeller till är att räkna ut hur många minuter sen spårvagnen är."


citat. mig själv. Och det värsta är att det är så himla sant.

Av Emma - 22 juni 2007 12:45

Är det en överraskning för någon att det regnar en dag som denna, jag menar det är ju midsommar! Varför skulle det inte regna?! Vi är i Sverige och det är allmänt känt att vädret är som det är. Speciella dagar brukar det regna. Trist men sant så borde man vara van vid det nu. Men jag skall ha hopp om bättre väder fram på kvällkvisten, faktum är att jag ska gå och ta mig ett snack med weatherboy nu på en gång!

Av Emma - 20 juni 2007 20:46

"Lova att du har städat till midsommar då?"

"Javisst mamma."

Detta är ett utdrag ur ett samtal som jag och min kära mor hade för en dryg vecka sedan. Tro mig när jag säger att ingen som ser detta skulle vilja se mitt rum nu. Inte förra veckan, inte nu och förmodligen inte heller imorgon. Jag får helt enkelt ta att försöka sanera rummet mitt i pauserna till Project Runway och Pussycat dolls. Yea right!

Av Emma - 20 juni 2007 19:43

Min långsamhet är ibland slående. Jag kan ta flera timmar på mig bara att komma ur sängen. Bara för att finna mig själv i soffan framför TVn fem minuter senare. (Förövrigt stannar jag oftast där i några timmar).


Idag fyller Niclas 18 år! Jag önskar dig alla mina grattis! Och jag beklagar än en gång min långsamhet. Jag hade så gärna velat träffa honom för att gratta. Nu får det bli imorgon istället, men det blir ju inte alls samma sak. Grattis på födelsedagen igår... Än en gång förbannar jag min långsamhet.


Grattis i alla fall! Grattis Grattis Grattis!

Presentation

Omröstning

Vad vill du helst läsa om i en blogg?
 Ett genomgående tema ex. mode
 Saker från vardagslivet, olika varje dag

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26 27 28 29 30
<<< Juni 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards