Alla inlägg den 14 juni 2007

Av Emma - 14 juni 2007 00:36

Ja nu var skolan slut för denna gången. Det känns dock inte så än. Men det kommer väl. Alla sprang runt som vilda får och ingen visste vad de skulle ta sig till och vad de skulle göra med den stora dagen då vi alla slutade skolan inför sommaren. Vi förväntade oss nog alla att något skulle hända men det är väl tvek om man kan påstå att det verkligen hände något.


Först kom någon med det lysande förslaget att vi skulle gå och ta oss en matbit på Thairestaurang. Något som var ännu mer lysande var att Mor min samma morgon stucikt 100 svenska riksdaler i min hand med kommentaren "Om ni skulle få för er att gå och äta någonting". Jag frågar mig själv; är kvinnan synsk? Själv hade jag ingen aning. Det hela blev i alla fall mycket trevligt. Först bedrev jag och Mr K tiden genom att gå in på Faetter BR och underhålla oss med alla leksaker på vilka det stod "Try me". Jag roades i alla fall.

 Senare blev det en tripp hem till Gus där vi endast tänkte uppehålla oss en stund fram tills nästa stop kom. Men inget kom. Våran grillning blev inställd på grund av regn som tog slut. Vi spelade kort. Vi kollade på Pontiak. Vi spelade Fifa. Vi spelade lite kort till. Gustav frös om fötterna. Jag satt på Gustavs fötter för att göra dom varma. Vi skrattade åt lama-kudden. Vi pluggade körkortsteori. Sedan kom den! Den lysande idén! Vi åkte hem till Kristian. Vi åkte via Coop och köpte chips och godis. Vi skulle kolla på film. Men på Canal + gick där redan klockan tio en film innehållandes lättklädda flickor. Vi sa "Nejmen hoppsan, så här får det inte gå till, låt oss se på Jarhead!" Ohlle sa "Byt inte kanal!" Vi kollade på Jarhead. Vi åt chips. Vi åt godis och vi drack cola. Sedan gick vi hem.

Det var trots allt en trevlig dag med mina vänner.

Presentation

Omröstning

Vad vill du helst läsa om i en blogg?
 Ett genomgående tema ex. mode
 Saker från vardagslivet, olika varje dag

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26 27 28 29 30
<<< Juni 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards