Alla inlägg under april 2007

Av Emma - 18 april 2007 19:18

Världens snyggaste!Far min har berikat mitt liv med de snyggaste skor jag sett på en mycket lång tid. Jag vet, det var inte alls länge sedan jag talade om mina underbara röda pumps, men detta är inte samma sak. Pumpsen är pumps och detta är då icke pumps. Detta är mina gyllene skor! Och dom kunde inte varit mer fantastiska. Skorna gör mig lycklig varje gång jag ser dom. Jag klappar dom, okej!?

Så än en gång Louise, vem sa att materiella ting inte kunde göra en lycklig?!

Av Emma - 14 april 2007 14:47

"What! Svenskarna i pimp my ride är ju helsköna, vad jag vet så vann dom hela övriga europas hjärta och programmet fick en top5 placering av dom mest sedda. Det är så otroligt konstigt att jantelagen fortfarande finns i sverige.. tacka vet jag vilket annat land som helst. Men saker som detta kommer såna som du aldrig förstå, kanske när du blir mognare och äldre. Men tack för en helt meningslös bloggsida, kommer aldrig att besöka den igen. Tack för mig!"av Maria den 12 april 2007 kl 23:09Detta fann jag idag när jag loggade in här i bloggen min. Vill ni läsa vad hon kommenterat finner ni det här. Om nu denna Maria trots allt skulle besöka min sida igen så hoppas jag att hon läser detta. Jag ska inte hacka på henne eller anta att hon är dum på samma sätt som hon antog att jag är det. Hon har ju trots allt bläddrat sig igenom denna dumma, meningslösa blogg från april till december. Ganska många månader. Så hemskt kan det ju inte ha varit för henne. Dessutom så måste jag ju erkänna att jag inte har någon som helst aning om vem denna Maria är på samma sätt som hon inte har någon aning om vem jag är. Det är trots allt väldigt trevligt av henne att anta att jag är dum och omogen för att jag inte tyckte om ett visst avsnitt av pimp my ride. Detta känns för mig som en ganska liten sak att blåsa upp och förlöjliga någon för. Men Maria, om du nu läser igen så skulle jag bara vilja hälsa att du känner inte mig, och du vet inte vem jag är. Jag är inte omogen och jag är inte liten. Tror nog att min blogg kan klara sig utan dig som läsare ändå!

Av Emma - 10 april 2007 22:11

"Ey mannen, nu är det officiellt, jag HATAR hockey. Dom låter mig inte se Desperate Housewives och ljuset slocknar så jag får inte se Christine heller. Jag måste helt enkelt fortsätta spela! Livet är hårt!"

Av Emma - 9 april 2007 22:23

Igår upptäckte jag till mitt stora missnöje att det inte visades något parlamentet.Idag däremot upptäckte jag något till min stora glädje, Parlamentet gick! Kvällens gäster var röda laget; Henrik Hjelt och Robert Gustavsson, blåa laget; Pia Johansson och Helge Skoog. Fick mig många skratt! - Jag pratar ju med Robert, varför svarar du?- Det är påsk!

Av Emma - 9 april 2007 18:21

Hemsida, där man kan lyssna på låtar baklänges. Nästan läskigt i vissa fall, exempelvis Yoko Ono. Väldigt kul dock med Another one bites the dust. Hihi.

Av Emma - 8 april 2007 22:18

Idag var första gången på jättelänge som jag hade jeans. Blev lite kallt om benen i klänning o tights till slut.Sorgligt, men sant.

Av Emma - 6 april 2007 22:58

Bilder på mina nya klänningar från Gina Tricot 199:- styck. Dessutom gubbkepsen och solglasögonen från H&M (59:- resp 98:-) I like :DKlänningen har dessutom nästan samma färg som bloggens bakgrund. Gjord för mig!

Av Emma - 4 april 2007 19:59

1. Jag kommer aldrig i mitt liv ångra att jag la mina sista slantar på en parfym redan den andra dagen i månaden.2. Bekännelse; jag höll nästan på att glömma att det var Desperate Housewives. Jag skyller på att man får förvirrad tidsuppfattning på lovet.3. Jag är nästan hypokondrisk. Inte på riktigt kanske men wannabe. (vill ovh vill i och för sig) Igår trodde jag mig vara drabbad av vinterkräksjukan minst fem ggr. Den har väl dessutom lämnat landet för ett tag sedan. Vad vet jag.

Presentation

Omröstning

Vad vill du helst läsa om i en blogg?
 Ett genomgående tema ex. mode
 Saker från vardagslivet, olika varje dag

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18 19 20
21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
<<< April 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards