Alla inlägg under oktober 2007

Av Emma - 18 oktober 2007 20:21

Jag har än en gång upptäckt att jag inte alls fungar som människa (eller något annat heller för den delen) när jag inte får tillräckligt med sömn. Jag blir som en zombie med ständigt öppen mun. Igår höll jag på att somna sittandes på trappen utanför dörren. Jag hade glömt mina nycklar så jag satt och väntade på min bror. Ett förtydligande. Jag satt alltså utomhus och frös, på en hård trappa. Mitt ben sov. Och jag höll på att somna. Sittandes, med huvudet hängandes mot bröstet. Oh my, det är så inte jag!


Igår morse satt jag på spårvagnen och försökte plugga. Någon som känner sig manad att gissa vad som hände? Ja, jag tror att du har rätt så våga! Jag somnade. På en spårvagn på väg mot stan. Ensam med musik i öronen. Huvudet än en gång slokandes mot bröstet. Vad är detta, vad har hänt?


Det lär inte heller bli bättre imorgon. Jag lär få sitta uppe hela natten och plugga till samhällsprovet imorgon. Sedan är det upp klockan 6 för att åka in till mässan. Jag ser fram emot att somna på spånkan igen. Alltid lika spännanade att se om man hinner vakna innan hållplatsen man ska av på kommer!


Har du tänkt på att vi nästan aldrig lyfter vår blick från marken mot den svarta rymden ovanför molnen.

Av Emma - 17 oktober 2007 19:58

Ibland tror jag att Filip och Fredrik är oförmögna att misslyckas! Senaste succen i raden är ju Myggan på kanal 5. Sjukt roligt klipp jag hittade på Youtube nyss. Och snart är det dags för nästa avsnitt!

Av Emma - 17 oktober 2007 19:18

Jag och Gustav blev trötta på tillvaron och föreslog att fly från den. Gustav la fram Kanarieöarna som förslag och jag tänkte genast på Playa Flamingo där jag var för två somrar sedan. Jag gick in för en liten nostalgi-kik på Fritidsresors hemsida. Jag måste erkänna att jag på riktigt fick lite ångest. Jag vill tillbaka so badly! Denna sommaren har ju, rent vädermässigt i alla fall, varit totalt värdelös. Solen visade sig 2 gånger i juni månad. Fina fina sommar du gör mig glad.


Ge mig kanarieöarna. Jag längtar tills jag får bli reseledare, då ska jag göra allt i min makt för att få vara där!

Av Emma - 9 oktober 2007 22:19

Idag såg jag Britneys nya video till Gimme More. Den gick i stort sett ut på att Britney gned sig mot en strippstång iklädd nätstrumpor, minimala shorts och (ibland inte) en topp. Innan den hann börja hoppades jag att den skulle vara bra och att man skulle kunna se i den att nu är hon på väg tillbaka. Inte för att jag någon gång direkt tyckt om henne eller hennes musik, de har mest varit neutrala i min mening. Däremot för att jag tycker att det är tråkigt att se den stackars tjejen brytas ner så totalt i skvallerpressen. Jag vill så gärna se henne som hon var för några år sedan. På tiden med Justin, oskuldsfull, kristen och kan man kalla det "lugn"? Jag tycker synd om tjejen, hon är inte gammal, hon har hunnit få två barn, förlorat båda barnen till ex-mannen vars gamla roll som "festande förälder" hon själv övertagit. Jag hoppas att hon kan få ordning på sitt liv och återigen uppnå den status hon en gång hade. Kanske inte som artist, men i alla fall som människa och mor.

Av Emma - 9 oktober 2007 20:58

Mitt rum i största allmänhet är väldigt ovårdat, något som alla som varit hemma hos mig vet. Något som däremot är vårdat i mitt rum är min parfymhylla! Där förvarar jag alla mina parfymer, parfymerade bodylotions och en del souvenirer från resor! Mina parfymer är mina älsklingar!



Av Emma - 7 oktober 2007 20:10

Med denna outfit får jag väldigt många ogenerade blickar kan jag säga er. Men tro inte heller att blickar räcker, jag hör det viskas om mina guldiga tights. Idag fick jag ropat "Guldis, Guldis" efter mig av några killar i ungefär samma ålder som mig själv. Jag låtsades som att jag inte hörde. Igår fick jag höra att "hon ser ju ut som hon den där i bond filmen". Må så vara, jag gillar trots allt mina guldtights. Trots att vuxna kvinnor ger mig "nejmen, vad har hon på sig"-blickar. Blickarna är spännande för dom börjar nedifrån upp till ögonkontakt med mig för att sedan återvända ner och personen som betraktar mina tights får då ett uttryck i ansiktet som säger något i stil med ett enkelt "humm" eller till och med ett "åh, hon tror att hon är något".

En rolig grej är att när jag efter att ha sprungit till spårvagnen möts av en chaufför som öppnat sin lilla förardörr och säger "Vilka häftiga byxor! Vart har du köpt dom? Verkligen jättecoola, sådana måste jag köpa till min sambo!" Tack kära spårvagnschaufför, du gjorde min dag!

Av Emma - 7 oktober 2007 19:12

Nu är jag färdig med ändringarna i bloggens utseende. Ville ha den lite mer höstig och mörk. Kanske inte blev så höstig men jag tyckte inte de färger som jag tänkte på när jag tänkte höst såg så fina ut. Det rosa får vara med för att pigga upp. Inte säker på att jag kommer behålla det, ser kanske lite skrikigt ut, men jag tror att jag gillar det!

Av Emma - 2 oktober 2007 18:22

Ljudet av tangentbordet har varit väldigt vanligt i mina öron dom senaste dagarna eftersom jag behövde skriva hemtenta.


Presentation

Omröstning

Vad vill du helst läsa om i en blogg?
 Ett genomgående tema ex. mode
 Saker från vardagslivet, olika varje dag

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18 19 20 21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards